0501'li hat numarası ister misiniz?   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-26-2010 (14:41)   Son Mesaj: 10-26-2010 (14:41)    Cevap: 0    Gösterim: 1041  

    10-26-2010

    0501'li hat numarası ister misiniz?

    0501'li hat numarası ister misiniz?
    TTNET Mobil servisi sayesinde hem internet hem de cep telefonu faturasını birleştirdi. Firma yetkilileri kendileriyle yapılan röportajla yeni hizmetlerini tanıttı.




    İnternet servis sağlayıcıları arasındaki rekabet kıyasıya devam ederken, geri kalmak istemeyen hatta aradaki farkı uzak ara açmak isteyen TTNET, şimdi de cep telefonu servisini sundu.

    TTNET Mobile, tıpkı Avea, Vodafone ve Turkcell gibi özel bir SIM kart ile telefonunuzda kullanabileceğiniz bir hat.

    Diğerlerinden farkı, TTNET abonelerine çok uygun fiyatlarda sunulması ve bu servisle beraber internet servisinin ücretlendirilmesinin tek faturada birleştirilmesi.




    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, yaptığı röportajda TTNET Mobil hakkında merak edilen tüm soruları, TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İlker KOÇAK'a sordu.

    ADSL kotasını cep telefonunda da kullanabilecek miyiz? TTNET abonesi olmayanlar da faydalanacak mı? Altyapı nasıl sağlanıyor? Ücretlendirme nasıl olacak? Şu andaki numaramızı TTNET Mobil'e taşıyabilecek miyiz? Ve daha fazlası, bu videoda.

    TTNET Mobil'e geçmeyi düşünüyor musunuz?
    Ankete katılın, yorumlarınızı gönderin, tartışalım.


    Fiyatlar Ne Kadar Olacak?


    2010 sonuna kadar avantajlı paketleri kullanmak için başvuran müşteriler, aylık vergiler dâhil 10 TL'ye ilk 6 ay boyunca yurtiçi her yöne aylık 200 dakika, daha sonra ise yurtiçi her yöne aylık 100 dakika konuşuyor.

    TTNET Mobil ile birlikte NET4 ADSL'i içeren "İkisi Bir Yerde" paketi ayda 39TL'ye sunulurken, NETLimitsiz ADSL'i içeren paket ayda 59TL'ye TTNET müşterilerini bekliyor.

    Ücretsiz paket dakikalarından sonraki görüşmeler için ücretlendirme ise yurtiçi heryöne sadece 10 krş/dk olurken, yurtiçi heryöne SMS göndermek de SMS başına sadece 10 kuruş olarak ücretlendiriliyor.

    Servis hakkında daha fazla bilgi almak için firmanın resmi sitesine başvurabilirsiniz.


    SDN - ShiftDelete.Net




    0501'li hat numarası ister misiniz? Yorumları