Tarım Bakanlığı Web Tarım TV'yi yayına sokuyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-21-2010 (16:22)   Son Mesaj: 10-21-2010 (16:22)    Cevap: 0    Gösterim: 1282  

    10-21-2010

    Tarım Bakanlığı Web Tarım TV'yi yayına sokuyor

    Tarım Bakanlığı Web Tarım TV'yi yayına sokuyor


    Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın tarım sektöründe yaşanan gelişmeleri ve tarımsal gündemi kamuoyuyla paylaşmak amacıyla kurduğu internet tabanlı televizyonu ''Web Tarım TV'' yarın yayın hayatına başlayacak.

    Bakanlık'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, yarın yayına başlayacak Web Tarım Televizyonu için Ankara Cer Modern Sanat Galerisi'inde Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker'in de katılacağı açılış töreni düzenlenecek.
    Tarım sektöründe yaşanan gelişmeleri ve tarımsal gündemi kamuoyuyla paylaşmayı amaçlayan Web Tarım TV'de yurt içinden ve dünyadan tarımsal haberler yer bulacak, tarım borsası, tarımsal hava durumu yakından takip edilecek.

    Web Tarım TV'yi izleyecek çiftçiler, tarım sektöründe yaşanan fuar, bilimsel toplantı ve mesleki çalışmaları yakından takip etme imkanına sahip olacak. Zengin arşivin bulunduğu ve uzman kadroların görev yapacağı WEB Tarım TV programlarında tarımsal üretimden gıda güvenliğine, kırsal kalkınmadan hobi yetişitiriciliğine çeşitli başlıklarda hazırlanan yüzlerce filmin üreticilere ulaştırılması hedefleniyor.




    Tarım Bakanlığı Web Tarım TV'yi yayına sokuyor Yorumları