Hırsız duvara böyle tırmandı - VİDEO   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-16-2010 (17:07)   Son Mesaj: 10-16-2010 (17:07)    Cevap: 0    Gösterim: 977  

    10-16-2010

    Hırsız duvara böyle tırmandı - VİDEO

    Hırsız duvara böyle tırmandı - VİDEO


    Gece karanlığında kuytu sokağa giren üç hırsızdan biri duvara tırmandı ve 5 metre yüksekte bulunan penceren girdiği evdeki diz üstü bilgisarayarı aşağıdaki arkadaşlarına attıktan sonra bakın nasıl kaçtı.



    Beyoğlu'nda bir eve giren hırsızın, evdeki dizüstü bilgisayarı aşağıda bekleyen arkadaşlarına atarak kaçma anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Üç kişilik şebekenin evi kolaçan etmesi, bir kişinin 5 metrelik duvardan eve tırmanması, laptopu aşağı atması ve kaçmaları güvenlik kamerasına yansıdı. Kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, hırsızları, kaçtıkları taksinin plakasından yola çıkarak kısa sürede yakaladı.
    Gece karanlığında kuytu sokağa giren üç hırsız, fizibilite çalışmalarının ardından girecekleri evi belirledi. Yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki birinci kata çıkmak için birkaç yol deneyen hırsız, en sonunda giriş kattaki demirlerden de yararlanarak eve çıktı. Bu arada diğer hırsızlar da sokağın belirli köşelerinde etrafı kolaçan ederek arkadaşlarını beklemeye başladı. Bekleme sırasında sokağın başına gelen bir taksi de park ederek beklemeye başladı.



    Evde işini tamamlayan hırsız, çaldığı dizüstü bilgisayarı aşağıda bekleyen diğer arkadaşlarına attı. Bilgisayarı alan şahıs da, sokağın başında bekleyen taksiye giderek laptopu bıraktı. Binadan aşağı bir çarşaf sarkıtan hırsız, çevik bir hareketle aşağı indi. Daha sonra şahıslar kendilerini bekleyen taksiyle olay yerinden uzaklaştı.

    Sabah saatlerinde evden laptopun çalındığını fark eden ev sakinleri hemen polise haber verdi. Eve gelen polis, sokağın başında bulunan ve hırsızların fark etmediği güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Yapılan kontrollerde olayın bütün detaylarıyla kamerada kayıtlı olduğunu tespit eden polis, eşkalleri belirlenen hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. Hırsızların kaçtığı taksinin plakasından yola çıkan emniyet güçleri, kısa sürede şahısları yakaladı. Adliyeye çıkartılan hırsızlar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.




    Hırsız duvara böyle tırmandı - VİDEO Yorumları