BMW'in Paris'i sallayan otomobili   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-11-2010 (10:42)   Son Mesaj: 10-11-2010 (10:42)    Cevap: 0    Gösterim: 1041  

    10-11-2010

    BMW'in Paris'i sallayan otomobili

    BMW'in Paris'i sallayan otomobili
    Geçtiğimiz günlerde Alman üretici BMW, M6'nın üretimine son verdiğinii duyurup otomobilseverleri üzmüştü. Hüzün kısa sürdü ve yeni 6 serisi, Paris'ten yıldırım gibi geçti.

    Lüks otomobil sektörünün üç silahşörü BMW, Mercedes ve Audi her yıl bir birleriyle yarışan özel modellerini piysaya sürüyor. Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Paris otomobil fuarıysa bu üçlünün en büyük savaş alanlarından biri oldu.

    Hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan M6'yı durdurduğunu açıklayan BMW tepkileri üzerine çekerken Paris Oto Show'da bunun bir pazarlama stratejisi olduğu ortaya çıktı.

    Firma, M6 ve diğer 6 serisi otomobillerinin, 2012 yılında, zümrüdü anka kuşu gibi küllerinden doğacağını duyurmakla kalmadı, Paris Otomobil Fuarı'nda, sanat eseri kara roketlerini açığa çıkardı.

    BMW'in Paris'i sallayan otomobili

    GALERİYE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ
    Teknik veriler, donanım özellikleri ve fiyat ise henüz belli değil. Bununla birlikte üç öğenin de Olimpos dağında dolaşacağına emin olabiliriz. Yani arka bahçesinizde derin bir petrol kuyusu yoksa, araba kılığına girmiş UFO'ya ulaşmanız epey zor.

    BMW'in Paris'i sallayan otomobili

    :: Sizce BMW, Mercedes, Audi rekabetinde kim önde?


    SDN - http://shiftdelete.net/







    BMW'in Paris'i sallayan otomobili Yorumları