Fotoğraflarınızı karakalemle çizilmiş gibi yapın   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-08-2010 (18:39)   Son Mesaj: 10-08-2010 (18:39)    Cevap: 0    Gösterim: 3700  

    10-08-2010

    Fotoğraflarınızı karakalemle çizilmiş gibi yapın

    Fotoğraflarınızı karakalemle çizilmiş gibi yapın
    Photoshop ile resimlerinizi kara kalem çizimi haline getirmeniz çok kolay. Yalnızca birkaç adımda resimlerinizi tepeden tırnağa değiştirebilirsiniz.

    Portrelerinizi kara kalem çizimi haline getirmek artık çok kolay. Bu işlemin bu kadar basit bir şekilde yapılabildiğine inanamayacaksınız. (Photoshop İle Gözleriniz İstediğiniz Renkte Olsun)
    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, Photoshop ile bizlere neler yapılabileceğini göstermeye devam ediyor. En sevdiğiniz fotoğrafları bu program sayesinde karakalemle çizilmiş gibi olmasını sağlayabilirsiniz.

    İşte adım adım Photoshop ile portre yapma rehberi...

    Öncelikle bu işlemi gerçekleştireceğiniz portrenizin aydınlık ve kaliteli bir fotoğraf olmasına özen göstermeniz gerekiyor. Aksi takdirde uyguladığınız sekmelerin beklenen etkiyi göstermemesi mümkün olabilir. Eğer fotoğrafınız yeterince aydınlık değilse Levels, Brightness & Contrast gibi değerlerle oynayarak bunu ayarlayabilirsiniz.


    Fotoğraflarınızı karakalemle çizilmiş gibi yapın

    DİĞER ADIMLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ


    :: Bir sonraki Photoshop temalı dosya konumuzun ne olmasını isterdiniz?


    SDN - http://shiftdelete.net




    Fotoğraflarınızı karakalemle çizilmiş gibi yapın Yorumları