Karayollarında son durum   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-04-2010 (09:57)   Son Mesaj: 10-04-2010 (09:57)    Cevap: 0    Gösterim: 1008  

    10-04-2010

    Karayollarında son durum

    Karayollarında son durum


    Karayollarının bazı kesimlerinde heyelan, bakım onarım ve yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre çalışma yapılan noktalar:

    Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Tortum-Uzundere-Artvin karayolunun 14-15. kilometrelerindeki heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten veriliyor. Gaziantep-Şanlıurfa otoyolunun Birecik-Şanlıurfa kesimindeki köprülerde sürdürülen bakım onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak yapılıyor.

    Söğüt-Korkuteli-Antalya yolunun 9-11. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba, cuma günleri 14.00-16.00 saatleri arasında ulaşıma kapatılıyor.

    İzmir-Manisa karayolunun 10-12. kilometreleri arasındaki menfez çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

    Marmaris-Gökova karayolunun 20-21. kilometrelerindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

    Anadolu Otoyolu Kaynaşlı Kavşağı-Abant Kavşağı ve Bolu (Doğu) Kavşağı-Yeniçağa Kavşağı arasında Ankara-İstanbul ve İstanbul-Ankara istikametlerinde (Bolu Tüneli dahil) termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle ulaşım, 30 Ekime kadar bölünmüş yolun bir bölümünden çift yönlü sağlanacak.

    Ortaklar-Söke-Milas karayolunun 57-61. kilometreleri arasında sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

    Gümüşova-Gerede Otoyolunun Bolu doğu ile Bolu batı kesimleri arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle 20 Ekime kadar İstanbul-Ankara istikameti taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü düzenlenecek.

    Elazığ şehir geçişinde 1-6. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatıldı, ulaşım belediyenin imar yolundan sağlanıyor.

    Anadolu Otoyolunun Abant Kavşağı ile Bolu Dağı Tüneli arasındaki Elmalık A Tipi Otoyol Hizmet Tesisi'nin yapımıyla ilgili köprü kirişlerinin yerine konulması çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü ve kontrollü yapılıyor.

    Samsun-Ordu karayolunun 66-70. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun dağ bandı trafiğe kapatıldı. Ulaşım deniz bandından iki yönlü veriliyor.

    Zonguldak-Ereğli karayolunun 8-10. kilometreleri arasında, kurp iyileştirme ve heyelan çalışmaları nedeniyle ulaşım 08.00-19.00 saatlerinde aralıklı sağlanıyor.

    Karacabey-Bursa karayolunun 35-38. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Bursa-Karacabey istikametinden sol şeritten veriliyor.

    Tirebolu-Torul karayolunda asfalt yapım çalışmaları nedeniyle 18.00-24.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılırken bekleyen araçlar için saat 20.00 ile 22.00'de 15'er dakika trafiğe geçiş sağlanıyor.

    Milas-Yatağan karayolunun 4-19. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 14.00-16.00 saatlerinde yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü sağlanıyor.

    Gümüşova-Gerede Otoyolunun Bolu doğu ile Bolu batı kesimlerindeki üstyapı çalışmaları nedeniyle 11 Ekime kadar Ankara-İstanbul istikameti taşıt trafiğine kapatıldı. Ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü veriliyor.

    Anamur-Aydıncık karayolunun 23-25. kilometrelerinde bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle aralıklarla patlatma çalışmaları yapılacak.

    Osmancık-Gümüşhacıköy karayolunun 4-5. kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım birer saat aralıklarla kesilerek kontrollü sağlanıyor.

    Hasankeyf-Gercüş karayolunun 4-7. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle kasım ayına kadar her gün 09.00-11.00 ve 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

    Ortaklar-Söke-Milas yolunun 14-17. kilometrelerinde salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları yapılacak, bu nedenle ulaşım kısa süreli aralıklarla sağlanamayacak.




    Karayollarında son durum Yorumları