İnanılmaz ama gerçek fotolar   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-30-2010 (10:42)   Son Mesaj: 09-30-2010 (10:42)    Cevap: 0    Gösterim: 2590  

    09-30-2010

    İnanılmaz ama gerçek fotolar

    İnanılmaz ama gerçek fotolar
    Artık nerede inanılması güç bir fotoğraf görsek, kesin Photoshop ile elden geçirilmiştir diye kestirip atıyoruz. Tamamen gerçek olan bu fotoğrafların Photoshop olmadığına inanmanız biraz zor olacak.

    Dünyanın en çok kullanılan resim düzenleme programlarından biri olan Adobe Photoshop, sunduğu çok sayıda imkan ile büyük bir çoğunluğun beğenisini kazanıyor. (Photoshop Harikaları Galerisi)

    Photoshop o kadar etkili bir program ki, resimler üzerinde yapılan oynamaları gerçeğinden ayırt etmek neredeyse imkansız. Bu yüzden program, fotoğraflar üzerinde oynama yapıp insanları şaşırtmak isteyenler tarafından sıkça kullanılıyor.

    GALERİYE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

    İnanılmaz ama gerçek fotolar

    Almanya'da bir otoyolda gerçekten de böyle dev bir maket kullanılmış

    Gerçek mi, Değil mi?

    Öyle ki artık nerede inanılması güç bir fotoğraf görsek, kesin Photoshop ile yapılmıştır diye düşünüp, gerçek olduğuna bir türlü inanmıyoruz.

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, ne Photoshop ne de başka bir resim düzenleme yazılım tarafından hazırlanmamış inanması zor kareleri bir galeri içerisinde derledi. Tamamen gerçek olan bu fotoğrafların gerçek olduğuna inanmakta zorlanacaksınız. (Foto Galeri: Bu Fotoğraflar Photoshop Değil)

    Gökdelendeki Şelale

    İnanılmaz ama gerçek fotolar

    Singapur'da bulunan Marina Bay Sands Skypark adlı gökdelenin tepesinde yer alan yüzme havuzu, belli bir açıdan bakıldığında inanılmaz bir görüntü oluşturuyor.

    :: Bu fotoğraflar arasından en inanılmaz oranı sizce hangisi?


    SDN - http://shiftdelete.net






    İnanılmaz ama gerçek fotolar Yorumları