Gelinlik giyecekti kefen giydi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-25-2010 (00:06)   Son Mesaj: 09-25-2010 (00:06)    Cevap: 0    Gösterim: 950  

    09-25-2010

    Gelinlik giyecekti kefen giydi

    Gelinlik giyecekti kefen giydi


    Adıyaman'ın Kahta ilçesinde gelin ve damadın bulunduğu otomobil kaza yaptı. Kazada gelin ve gelinin yeğeni hayatını kaybetti.

    Edinilen bilgiye göre, Adıyaman'ın Sincik ilçesinden Kahta ilçesine kuaföre saç yapımı ve gelinlik provası giden gelin ve damat, Karakuş Tepesi yakınlarında kaza yaptı.

    Sincik-Kahta kara yolunun 9. kilometresi Karakuş Tepesi yakınlarında Ali Yağmur'un kullandığı 02 ZA 025 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu 60 metrelik uçurumdan uçarak tarlaya düştü. Kazada otomobil hurdaya dönerken, otomobilde bulunan LPG tankı yerinden çıkarak metrelerce uzağa fırladı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi yaralandı. Kazada otomobilde bulunan damat Ali Yağmur ve gelinin ablası Sibel Yetiş yaralanırken, gelin Menşure Azgın (20), gelinin yeğeni Murat Yetiş (10) hayatını kaybetti. Murat Yetiş olay yerinde, Menşure Azgın ise Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Yaralılar Kahta Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar. Yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi.

    Damat Ali Yağmur ve gelin Menşure Azgın'ın akşam kınalarının olduğu ve bir gün sonra ise düğünlerinin olduğu belirtildi. Gelin ve damadın akrabalarıyla birlikte Sincik ilçesinden Kahta ilçesine kuaföre gelinlik giymek ve gelin başı yaptırmak için gittikleri öğrenildi. Gelin ile damadı, anne ile oğlunu trafik kazası ayırdı.

    Sincik ilçesinde düğün hazırlıkları yapan gelin ve damadın yakınları kazayı duyunca Kahta Devlet Hastanesi'ne akın ettiler. Gelin ve damadın yakınlarının gözyaşları sel olurken, sinir krizleri geçirdiler.
    Kazada olay yerinde hayatını kaybeden Murat Yetiş, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Kahta Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

    Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

    İHA




    Gelinlik giyecekti kefen giydi Yorumları