UFO hacker'ı için karar aşaması geldi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-30-2009 (10:46)   Son Mesaj: 11-30-2009 (10:46)    Cevap: 0    Gösterim: 1082  

    11-30-2009

    UFO hacker'ı için karar aşaması geldi

    UFO hacker'ı için karar aşaması geldi
    UFO hacker'ı için yeren umutlar soluyor. İngiltere, vatandaşını kendi elleriyle teslim mi edecek?

    43 yaşındaki UFO meraklısı İngiliz hacker, Pentagon'un bilgisayarlarında uzaylı izi aradığı için halen İngiltere'de tutuklu. ABD'nin ısrarla iadesini istediği hacker, İngiliz halkını bir araya getirdi. Ülkenin farklı yerlerinde hacker'ın ABD'ye iade edilmemesi için kampanyalar başlatıldı. Son olarak davaya eklenen McKinnon'ın Asperger Sendromu rahatsızlığı ile birlikte iadenin gerçekleşmeme ihtimali güçlenmişti.

    Fakat McKinnon için kötü sürpriz İngiltere Adelet Bakanı Alan Johnson'dan geldi. Johnson tüm kampanyalara rağmen ortada McKinnon'ın kişilik haklarını ihlal eden bir durum olduğuna inanmadığını ve bu konu için araya girmeyeceğini açıkladı.

    Johnson'ın bu açıklaması ile adeta yıkılan McKinnon'ın taraftarları şimdi hacker'ın apar topar ABD'ye teslim edilmesinden korkuyorlar. Hukuçular normal şartlarda hacker'ın önümüzdeki 2 haftalık süreç içinde teslim edilebileceğini söylüyorlar.




    UFO hacker'ı için karar aşaması geldi Yorumları