Milli görüşçüler sualsiz cennete   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-17-2009 (20:54)   Son Mesaj: 10-30-2009 (22:42)    Cevap: 8    Gösterim: 1475  

Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni
  • 1 gönderen mhmt
  • 1 gönderen M ALİ RUMİ
  • 1 gönderen mhmt

    10-17-2009

    Milli görüşçüler sualsiz cennete

    Milli görüşçüler sualsiz cennete
    Milli görüşçüler sualsiz cennete


    Milli Görüş'ün 40. yılı kutlandı. Törende konuşan Erbakan, eski talebelerine isim vermeden yüklendi.Necmettin Erbakan, Başbakan Erdoğan ve ekibini isim vermeden eleştirdi. Milli görüşü terkedenlerin önce hidayetinin bozulacağını sonra da helak olacağını savundu.

    Erbakan milli görüşçülerin sualsiz cennete gireceğini savunarak "İnşAllah yarın ahirette en büyük şahadetnamemiz rozetimiz olacak. Rozetimizi göstereceğiz, sorgusuz sualsiz cennete gireceğiz inşAllah." diye konuştu

    Erbakan,"Milli Görüş gömleğini çıkartanlar, Peygamberlerin yolundan sapanların önce hidayetleri kararır, sonunda mutlaka helak olurlar, Allah muhafaza buyursun." diye konuştu.

    Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor ve Kongre Merkezi'de ''Milli Görüş'ün 40. Yılı Kutlamaları'' programı yapıldı.

    "Allah MUHAFAZA BUYURSUN"

    Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan da konuşmasında, Milli Görüş'ü ''Milli Görüş, öz benliğe dönme hareketidir, 1969'da başlamıştır'' diye tanımlayarak, şunları söyledi:

    ''Milli görüşün bir tarifi de yeni bir dünyanın kurulmasıdır. Hidayet, feraset, dirayettir. Bir kişi milli görüş gömleğini çıkarttığında önce hamuru bozulur, ondan sonra da fiziği bozulur, hidayeti bozulur, hayrı şer zanneder, şerri hayır zanneder, sonunda da helak olur. Milli Görüş gömleğini çıkartanlar, Peygamberlerin yolundan sapanların önce hidayetleri kararır, sonunda mutlaka helak olurlar, Allah muhafaza buyursun. Daha büyük hizmetler için heyecan lazım, anahtar bizde... 40 yıl sonra aynı azmi, aynı heyecanı ortaya koymaya mecburuz. Siz hayırlı faaliyetler gösterdiniz, İnşAllah yarın ahirette en büyük şahadetnamemiz rozetimiz olacak. Rozetimizi göstereceğiz, sorgusuz sualsiz cennete gireceğiz inşAllah.''

    Erbakan, Milli Görüş'ün diğer partilerden farkı olduğunu ifade ederek, ''Diğer partilerin hiç birinde maneviyat yoktur'' ifadesini kullandı.




    Milli görüşçüler sualsiz cennete Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  10-19-2009, 01:08

    --->: Milli görüşçüler sualsiz cennete


    Böyle bi başlık atılır mı? Haberi kim hazırlamışsa, ..... etmiş.

    Erbakan hoca gibi insanların sözleri çarpıtılmak istenir. Bu duası da aynen öyle olmuş. Bir insan, "Allah'ım benim sualsiz cennetine kabul et" dese, yanlış bişey demiş olur mu? İşte, Erbakan hocanın sözü de bunun gibi. Hey Allah'ım..

    selametle..
    mus'ab bunu beğendi.
    mhmt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) mhmt

      Permalink - Mesaj no 2  10-21-2009, 14:24

    --->: Milli görüşçüler sualsiz cennete


    Evet bu habere bu başlık çok ABES olmuş... Ne demek? Milli görüşçüler sualsiz cennete..!!
    Rasulullah(SAV) kızı Fatıma' ya (R.A.ha) bile özellikle tembih ediyor bana güvenme diye.. Bu konuyu bu kadar basit gibi göstermek ve Memleketimizin yetiştirdiği kıymetli ve yeri doldurulamaz bir şahsiyet olan Erbakan Hoca ile güya alay etmek, onu aşağılamaya çalışmak çok alçakca bir davranış, müsebbiplerini esefle kınıyorum, Allah a (CC) havale ediyorum...
    mus'ab bunu beğendi.
    M ALİ RUMİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) M ALİ RUMİ

      Permalink - Mesaj no 3  10-21-2009, 22:47

    --->: Milli görüşçüler sualsiz cennete


    Uzun yıllar bir hayli yakınında oldum. 2002 yılında da ayrıldım. Erbakan hocam ile dalga geçmeye çalışan beyinsizler. onun hem ilimde ve hemde bilimde ulaştığı noktanın, hayalini bile kuramazlar.....
    mus'ab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) mus'ab

      Permalink - Mesaj no 4  10-22-2009, 23:32

    --->: Milli görüşçüler sualsiz cennete


    bencede baslik biraz tuhaf olmus olabilir ama icerik bence cok yanlis degil cunku simdiye kadar Sn. Erbakandan boyle seyleri cok duyduk.. Allah affetsin onlari ne diyim.

      Permalink - Mesaj no 5  10-28-2009, 13:01

    --->: Milli görüşçüler sualsiz cennete


    İnternet sitelerinden bu haberi çok gördüm. Yani baya dağılmış ve eleştirip dalga geçenlerden kimse de "acaba video'da ne diyor, bi açıp bakalım" dememiş. Hucurat Suresi 6. Ayet'i unutuyoruz.
    ...

    Video'da bu cümleden sonra Allah'tan dileğimiz budur diyerek açıkça dua ettiğini gösteriyor. Hoş, Allah Dilerse demek manasına gelen İnşaAllah ifadesini kullanıyor zaten. Ama alay etmek için salyalarını aıktan insanlar için son cümlede kapat olacak nitelikte.

    Bahsi geçen cümle aynen şu:
    "Dünyayı sömürmek için çalışan zihniyetle savaşıyoruz. Bu savaştan dolayıdır ki, 5 tane parti kurmak zorunda kaldık. Bu 40 sene esnasında, MNP, MSP, Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Saadet Partisi... Recai Beyin söylediği gibi yakamızda artık yıldız koyacak yer kalmadı. Bu güne kadar, bu insanlar yani sizler, bu vatana ve bütün insanlığa hizmet etmek için bu gayretleri gösterdiniz ve bu faaliyetleri gösterdiniz. İnşaAllah yarın Ahirette en büyük ŞEHADETNAMEmiz rozetimiz olacak. Rozetimizi göstereceğiz, sorgusuz sualsiz cennete gireceğiz inşaAllah. Cenabı Allah'tan dileğimiz bunlardır."

    Konuşma "Cenabı Allah'tan dileğimiz bunlar", diye bitiyor. Daha nasıl açık olsun.işine gelmeyenin, Ahirette işine getirtirler.

    Bunu buraya, internette bu konuyu araştırmak isteyen olursa Muhakeme ilk sıralarda çıkıyor. İlk buralara baksında kafası boş yere karışmasın, diye yazıyorum.

    Video'nun linkini bile verebilirim..

    selametle..
    mus'ab bunu beğendi.
    mhmt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) mhmt

      Permalink - Mesaj no 6  10-28-2009, 21:41

    --->: Milli görüşçüler sualsiz cennete


    mhmt kardeşim Allah razı olsun.
    hkubra kardeşim doğru oturup doğru konuşalım yada yazalım; söyleyin Allah aşkına: benzeri sözleri erbakan'danmı duydunuz yoksa erbakan'la dalga geçmek isteyen yahudi güdümlü gaetelerdenmi okudunuz ..........
    mus'ab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) mus'ab

      Permalink - Mesaj no 7  10-30-2009, 17:41

    --->: Milli görüşçüler sualsiz cennete


    musab abi ben yasim itibariyle zaten bu tur haberleri bizzat yasamadim okudum yada dinledim ama bisey hakkinda yorum yaparken sadece bi insanin haberine gore yapmiyorum farkli dusuncedeki insanlarin haberlerini yorumlarini okuyorum ona gore kendimi yonlendiriyorum evet su ana kadar bu tur haberleri cok duydum okudum ama kimsenin cikipta hayir boyle bisey yok dedigini duymadim belki ben rastlamamisimdir boyle bi habere eger oyleyse bos yere bi konuda inat etmem bana anlatin aciklayin boyle bisey olmadigini bu insanlarin her kesimden her dusunceden hatta her siyasi gorusten insanlara ilimli oldugunu en onemlisi her turlu fikre saygili oldugunu soyleyin bende dusuncelerimi gozden gecireyim.

    saygilarimla...

      Permalink - Mesaj no 8  10-30-2009, 22:42

    --->: Milli görüşçüler sualsiz cennete


    ey gidi erbakan