Sakarya: Silahli Saldirida 2 Kisi hayatini kayip etti...   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 10-16-2009 (12:23)   Son Mesaj: 10-16-2009 (12:23)    Cevap: 0    Gösterim: 1162  

    10-16-2009

    Sakarya: Silahli Saldirida 2 Kisi hayatini kayip etti...

    Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir kişi, görüşme teklifini reddeden kız arkadaşını karnından tabancayla vurdu. Olayda seken kurşunda yakındaki dönercide çalışan bir gencin ayağına isabet etti.

    Olay şehrin en işlek caddelerinden biri olan Çark Caddesi'nde Şerefiye Camisi yakınında meydana geldi. İddiaya göre, M.B.(29), görüşme teklifini geri çeviren kız arkadaşı Hasibe B.'yi (29) çıkan tartışmada tabancayla karnından vurdu. Olay sonrası çevreye rastgele ateş eden M.B'nin tabancasından çıkan kurşun yakındaki bir dönercide çalışan Barış D.'nin (24) sol ayağına isabet etti. Elindeki silahla vatandaşları olay yerine yaklaştırmayan M.B., caddede yaya devriye olarak görev yapan polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.


    Yaralanan Hasibe B. ile Barış D. yakında bulunan Özel Vatan Hastanesine kaldırıldı. İş yerinde bekletilen zanlı olay yerine gelen bir ekip aracına bindirildi. Bu sırada çevrede toplanan esnaf ve vatandaşlar zanlının bindirildiği ekip aracına saldırdı. Polis öfkeli kalabalığı güçlük dağıttı.

    İlk müdahaleleri özel hastanede yapılan yaralılardan Hasibe B. Yenikent Devlet Hastanesi'ne, Barış D. ise Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Hayati tehlikesi bulunan Hasibe B. ameliyata alındı.

    Gözaltına alınan M.B. ruhsatsız tabancasıyla birlikte sorgulanmak üzere Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp ve Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. M.B.'nin verdiği ilk bilgide sevdiği Hasibe B.'yi görüşme teklifini reddettiği için vurduğunu söylediği öğrenildi.

    Olay yerinde yapılan incelemede ise 3 adet boş kovan bulundu.




    Sakarya: Silahli Saldirida 2 Kisi hayatini kayip etti... Yorumları