Eskişehir de " KAPALI " diye muayene edilmedi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-09-2009 (03:01)   Son Mesaj: 10-09-2009 (03:01)    Cevap: 0    Gösterim: 1295  

    10-09-2009

    Eskişehir de " KAPALI " diye muayene edilmedi

    Eskişehir de " KAPALI " diye muayene edilmedi
    Daha sonra kimlikteki fotoğrafın kendisine ait olmadığını iddia eden doktor yaşlı kadına bakmadı. 69 yaşındaki Fatma Arduç, maruz kaldığı muamelenin şokunu yaşıyor. Sağlık Bakanlığı ise konuyla ilgili soruşturma başlattı.

    Fatma Arduç, 69 yaşında. O, şiddetli mide ağrısı şikayetiyle gittiği sağlık ocağında hiç tahmin etmediği olaylarla karşılaştı.

    [FLV]http://media.samanyoluhaber.com/media/habervideo/2009/10/08/4.flv[/FLV]

    Eskişehir'de Alanönü Aile Sağlık Merkezi'ne giden Arduç'a doktor Gülsen Yener, sağlık şikayetini sormak yerine önce işte bu soruyu yöneltti. Ardındansa kimliği olmadan muayene olamayacağını söyledi.

    Eşinin evden kimliğini getirmesini bekleyen yaşlı kadın bu defa da başka bir bahaneyle karşılaştı.

    Doktor Yener, Arduç'un her yerde kullandığı kimliğin burda geçerli olmadığını iddia etti ve yaşlı kadını muayene etmeden odasından çıkardı.

    Arduç, yaşadığı şiddetli mide ağrısıyla 2 kilometre uzaklıktaki Devlet Hastanesi'ne gitti, aynı sağlık karnesi ve aynı kimlikle hiçbir sıkıntı yaşamadan muayene oldu. Ancak o başına gelen olayın şaşkınlığını üzerinden atamıyor.

    İddiaları kabul etmeyen Doktor Yener konuyla ilgili sorulara cevap vermekten kaçındı. Arduç çifti ise, Doktor Yener hakkında Sağlık Bakanlığı ile Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü'ne şikâyette bulundu. Bakanlık konuyla ilgili soruşturma başlatmış durumda.




    Eskişehir de " KAPALI " diye muayene edilmedi Yorumları