Emeç`in mezarında `Fatiha` okunamadı.   Konuyu açan: 3rd eng   İlk Mesaj: 08-07-2009 (17:02)   Son Mesaj: 08-07-2009 (17:02)    Cevap: 0    Gösterim: 1155  

    08-07-2009

    Emeç`in mezarında `Fatiha` okunamadı.

    Emeç`in mezarında `Fatiha` okunamadı

    Çetin Emeç`i anma törenine imam gecikince, Özkök iphnoe`nundan fatiha dinletti.


    19 yıl evvel bir silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Hürriyet Gazetesi eski genel yayın yönetmeni Çetin Emeç, Zincirlikuyu Mezarlığı`ndaki kabri başında anıldı.

    Törene geçilirken imamın gelmediği anlaşılınca kalabalık ` ne yapacağını bilemedi. Çünkü anma törenine gelen kimseler içinde kimse Kuran-ı Kerim`in ilk suresi `Fatiha`yı bilmiyordu. Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök devreye girdi; ancak iPhone`uyla... iPhone`unda `Fatiha` suresi kayıtlı olan Özkök, telefonunun hoparlörünü açtı.

    Törende Ertuğrul Özkök`ün yanı sıra Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Erinç, Star Haber Grup Başkanı Uğur Dündar, Hürriyet Gazetesi yazarı Doğan Hızlan, Çetin Emeç`in eşi Bilge Emeç ve kızı Mehveş Emeç katıldı. Yaptığı konuşmada, Çetin Emeç`i anma törenini kurumsal bir hale getirdiklerini belirten Ertuğrul Özkök, bunun ardından çok konuşulacak telefon hadisesine imza attı. Daha sonra katılanlar ellerini açarak dua etti ve tören sona erdi.

    Kaynak: Zaman




    Emeç`in mezarında `Fatiha` okunamadı. Yorumları