Türk hackerlardan Hollanda sitelerine mesaj birakildi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 08-02-2009 (19:03)   Son Mesaj: 08-02-2009 (19:03)    Cevap: 0    Gösterim: 1675  

    08-02-2009

    Türk hackerlardan Hollanda sitelerine mesaj birakildi

    Türk hackerlardan Hollanda sitelerine mesaj birakildi
    "aLpTurkTegin" ismini kullanan hackerın, bazı sitelere ise "Gerçek din İslam'a karşı olanlara karşı savaşımız devam edecek" şeklinde not bıraktığı belirtildi. Türk hacker, bazı sitelere ise kendisini "Türk Bozguncu" olarak gösteren bir logosunu bıraktı.

    Hacker sitelere koyduğu farklı Wilders fotoğraflarında Hollandalı siyasetçinin ağzı ev burnu yerine maymun ağzı ve burnu koyulduğu görülüyor. Hacker saldırılarını takip eden Zone-H sitesine göre Türk hacker, son 7 gün içerisinde 147 siteyi ele geçirdi. Çoğuna da Wilders karşıtı yazılar ve fotoğraflar bıraktı. Son saldırı ise önceki gün gerçekleşti.

    Konuyla ilgili Reuters ajansına telefonla bir açıklama yapan Wilders ise "Çılgınca ama ne yapabilirim ki? Aslında çok da iğrenç." dedi. Son saldırıların kendi sitesine geçtiğimiz yıl düzenlenen saldırılarla benzerlik taşıdığını dile getiren Wilders, kesin olmasa da saldırıyı düzenleyen kişilerin aynı kişiler olabileceğini savundu. Wilders, son hacker saldırılarının kendisine hiçbir faydası olmadığını da sözlerine ekledi. Hollandalı siyasetçi, "Saldırılar bana karşı değil, benimle hiçbir ilgisi olmayan yüzlerce Hollanda sitesine karşı." şeklinde konuştu.

    Bir sigorta çalışanıyken, siyasete ve ardından film yapımcılığına soyunan Wilders, Hollanda'da Özgürlük Partisi'nin başkanlığını yürütüyor. Wilders, İslam ve Avrupa birliği karşıtı duruşuyla bilinmiyor. Özgürlük Partisi'nin önümüzdeki yıl Hollanda'da gerçekleşecek seçimlerde ise birinci ya da ikinci olacağı tahmin ediliyor.

    Wilders, Avrupa'da İslam'a ve Türkiye'nin AB üyeliğine de karşı çıkıyor. Bu düşüncelerinden dolayı İngiltere'ye girmesi yasaklanan Wilders, tehditlerden dolayı her gün farklı bir yerde uyuyor ve yanında en az üç korumayla birlikte geziyor. (CİHAN)




    Türk hackerlardan Hollanda sitelerine mesaj birakildi Yorumları