Gaziantep'te kaza esnasinda YAPILAN HIRSIZLIK pes dedirtti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 08-01-2009 (14:06)   Son Mesaj: 08-01-2009 (14:28)    Cevap: 1    Gösterim: 1133  

    08-01-2009

    Gaziantep'te kaza esnasinda YAPILAN HIRSIZLIK pes dedirtti

    Gaziantep'te kaza esnasinda YAPILAN HIRSIZLIK pes dedirtti
    Ordu Caddesi'nde bugün sabah 25 yaşındaki Kenan Tuncay yönetimindeki 34 BR 8724 plakalı otomobilin, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi üzerine kontrolden çıkıp kaldırımda ev taşımak için bekleyen işçiler 36 yaşındaki Mehmet Aslan ile 22 yaşındaki Ali Halhallı'ya çarptı.

    Kazada yaralanan Ali Halhallı çevredekilerin çağırdığı ambulansla 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Diğer yaralı Mehmet Aslan ise bir başka ambulansa bildirilmek üzere sedyeye konuldu. Aslan'ın yerden kaldırılıp ambulansa taşınmasına çevredeki vatandaşlar da yardım etti.

    Bu sırada yardım etme bahanesiyle yaklaşan 20 yaşlarındaki kimliği belirsiz bir genç, Aslan'ın cebinden cep telefonunu aldı. Telefonunun alındığını fark eden Mehmet Aslan, kendisine yardım eden vatandaşlar ile sağlık görevlilerine durumu bildirdi. Bunun üzerine hırsız, sedyeyi bırakarak kaçmaya başladı.

    Hırsız, dakikalarca kovalamacaya rağmen izini kaybettirmeyi başardı. Bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından hırsızlık ve kovalamaca saniye saniye kaydedildi.

    Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken güvenlik kamerasında saptanan hırsızın yakalanması için çalışma başlatıldı.

    DHA




    Gaziantep'te kaza esnasinda YAPILAN HIRSIZLIK pes dedirtti Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  08-01-2009, 14:28

    --->: Gaziantep'te kaza esnasinda YAPILAN HIRSIZLIK pes dedirtti


    Yahu el insaf insan bu kadarda aşşağlık olmamalı bu kadarda kendini hayata peşkeş çekmemeli el insaf ki el insaf...
    emirahmedyasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) emirahmedyasin