Beyoğlu'nda önce yayalara çarptı, sonra tramway yoluna girdi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 08-01-2009 (14:56)   Son Mesaj: 08-01-2009 (14:56)    Cevap: 0    Gösterim: 1016  

    08-01-2009

    Beyoğlu'nda önce yayalara çarptı, sonra tramway yoluna girdi

    Beyoğlu'nda önce yayalara çarptı, sonra tramway yoluna girdi
    Karşıdan tramvayın gelmesi üzerine aracı yol ortasında bırakan sürücü ve yanındakiler kayıplara karıştı. Olayda yaralanan bir kişi ayakta tedavi edilirken diğer yaralı yoğun bakıma alındı.

    Alınan bilgiye göre olay, Karaköy Kemeraltı Caddesi'nde meydana geldi. İçinde iki kişinin bulunduğu belirtilen 34 P 1046 plakalı araç yolun kenarında yürüyen yayalara çarptı. Çarpmanın etkisi ile Rıdvan Çelik ve Yaren Canikli(59) isimli vatandaşlar yaralandı. Araçtakiler ise yaralılara yardım etmek yerine olay yerinden kaçtı. Eminönü istikametinden kaçmaya çalışan şahıslar trafiğin sıkıştığını görünce hızla tramvay hattına girdiler. Galata Köprüsü'ne kadar giden şahıslar karşı istikametten gelen tramvayla karşılaştı. Panikleyen şahıslar aracı tramvay yolu ortasında bırakarak kaçtılar. Polis aracın çevresinde güvenlik önlemi alırken tramvaylar da iki yönlü olarak durdu. Tramvaylardaki yolcular ise araçtan inerek raylar üzerinden yollarına yaya devam ettiler. Polisin incelemesinin ardından araç çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Polis kaçan zanlıları yakalama çalışması başlattı.

    Yaralanan Canikli ve Çelik hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan Çelik'in yoğun bakımda tutulduğu belirtilirken Canikli'nin ise ayakta tedavi edildikten sonra taburcu olduğu öğrenildi. (CİHAN)




    Beyoğlu'nda önce yayalara çarptı, sonra tramway yoluna girdi Yorumları