Suikast planında tutuklamalar devam ediyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 07-29-2009 (13:23)   Son Mesaj: 07-29-2009 (13:23)    Cevap: 0    Gösterim: 973  

    07-29-2009

    Suikast planında tutuklamalar devam ediyor

    Suikast planında tutuklamalar devam ediyor
    Amirallere suikast düzenleneceği iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Teğmen T. Ayabakan tutuklandı. Ayabakan, daha önce tutuklanan Teğmen Alperen Erdoğan ile bir ay aynı evde kaldığı bildirildi.

    Son kararla soruşturma kapsamında tutuklanan teğmenlerin sayısı 6'ya çıktı.

    Gölcük'teki Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda gözaltına alındıktan sonra Merkez Komutanlığı'nda tutulan teğmen T.A, buradaki işlemleri tamamlandıktan sonra sabah saatlerinde Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevkedildi. Hakim ve savcıların giriş yaptığı kapıdan jandarmaya ait Kocaeli plakalı bir minibüsle içeri alınan T.A, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Süleyman Pehlivan tarafından sorguya alındı. Savcılık ve hakimde yaklaşık 9 saat süreyle ifade veren teğmen, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
    TNT kalıpları ile uyuşturucu maddelerin ele geçirildiği, üst düzey komutanlara suikast iddialarının yer aldığı operasyon kapsamında yürütülen soruşturmada, daha önce gözaltına alınan teğmenler A.E, S.E.N, F.A, B.D. ile B.M. tutuklanmıştı.




    Suikast planında tutuklamalar devam ediyor Yorumları