Birsürü araç Karadeniz'e sürüklendi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 07-21-2009 (14:56)   Son Mesaj: 07-21-2009 (14:56)    Cevap: 0    Gösterim: 905  

    07-21-2009

    Birsürü araç Karadeniz'e sürüklendi

    Birsürü araç Karadeniz'e sürüklendi
    Aksu, sabaha karşı kentte başlayan şiddetli yağış sonucu kent merkezinin batısındaki Büyük Güre ve Küçük Güre derelerinin taştığını belirtti.

    Taşkın sonucu Batlama Mahallesi ve Güre Mahallesi'nde alt ve üst yapıda büyük zarar oluştuğunu ifade eden Aksu, ''Bölgede çok sayıda ev ve iş yerini su bastı. Bu zarar için şimdilik 10-15 milyon TL diyebiliriz. Taşkın sonucu dere yatağı kenarında park edilmiş 10'larca araç denize sürüklenip kayboldu. Giresun Devlet Hastanesi'nin arşiv ve morg bölümlerine su doldu. Ayrıca banka ve okulların giriş katları su altında kaldı. Buralarda motopomplarla su tahliye çalışmalarına başlandı'' dedi.

    Aksu, yağışlar sonucu can kaybı olmamasının sevindirici olduğunu ifade ederek, ''Meteorolojiden aldığımız bilgiye göre yağışlar aralıklarla sürecek. Riskli bölgelerdeki vatandaşlarımızı dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz'' diye konuştu.




    Birsürü araç Karadeniz'e sürüklendi Yorumları