İnternette tanıştılar ölümü seçtiler   Konuyu açan: abı-hayat   İlk Mesaj: 07-08-2009 (08:38)   Son Mesaj: 07-08-2009 (08:38)    Cevap: 0    Gösterim: 658  

    07-08-2009

    İnternette tanıştılar ölümü seçtiler

    nternetten tanışarak ailelerinden habersiz yaklaşık bir aydır Antalya'da birlikte kaldıkları belirtilen iki genç kızın intihar girişiminde bulundukları öne sürüldü.

    olayda gençlerden biri ölürken diğerinin tabancanın tutukluk yapması nedeniyle kurtulduğu bildirildi.

    AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 112 Acil Servisi arayan bir genç kız, arkadaşının intihar ettiğini kendisinin de intihar etmek istediğini ancak tabancanın ateş almadığı iddiasında bulundu.

    Bu ihbar ve iddia üzerine Namık Kemal Bulvarı Kutlu Apartmanı'nın 5. katındaki daireye gelen sağlık ekipleri, alnından tabancayla vurulmuş Z.A'nın (24) cesedi ile karşılaştı.

    İlk incelemede, genç kızın tabancayla kendisini vurarak intihar ettiği belirlenirken, olay yerine gelen polis ekipleri evde bulunan ve ihbarı yapan E.D.B'den (22) olaya ilişkin bilgi aldı.

    E.D.B'nin ilk ifadesinde, 2 yıl önce internette tanıştığı Z.A. ile bir aydır ''duygusal ilişki'' yaşadıklarını, evlerinden kaçarak Antalya'ya yerleştiklerini söylediği öğrenildi.

    Antalya'da kiraladıkları dairede birlikte kaldıklarını belirten genç kızın, ifadesinde, ''ilişkiyi sürdüremeyeceklerini'' anladıklarını, paralarının da bitmesi üzerine birlikte intihar etmeye karar verdiklerini iddia ettiği bildirildi.

    Polisin evdeki incelemesinde, işsiz oldukları belirlenen iki gencin, ailelerine ulaştırılmak üzere iki ayrı kağıda yazdıkları intihar notlarını bulduğu da öğrenildi.

    İntihar eden Z.A'nın biyoloji bölümü mezunu olduğu, ailesinin İstanbul'da yaşadığı tespit edilirken, ailesinin kızlarının kayıp olduğuna ilişkin polise ihbarda bulunduğu ortaya çıktı.

    Annesi Tokat'ta, babası Almanya'da yaşayan Açık Öğretim Fakültesi öğrencisi E.D.B. ise olayın ardından ifadesinin alınması için Antalya Cinayet Büro Amirliğine götürüldü.

    Z.A'nın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.




    İnternette tanıştılar ölümü seçtiler Yorumları