Nalet olsun içimdeki askerlik korkusuna!'   Konuyu açan: abı-hayat   İlk Mesaj: 07-08-2009 (08:35)   Son Mesaj: 07-08-2009 (08:35)    Cevap: 0    Gösterim: 957  

    07-08-2009

    Nalet olsun içimdeki askerlik korkusuna!'

    Türkiye onu, "Nalet olsun içimdeki insan sevgisine" sözüyle tanıdı, Kurtlar Vadisi dizisinin belki de en sempatik yüzlerinden birisi haline gelen "Muro" asker kaçağı çıktı!



    Kurtlar Vadisi dizi setini basan polis, "Muro" karakteriyle ünlenen 32 yaşındaki Mustafa Üstündağ'ı asker kaçağı olduğu gerekçesiyle gözaltına almak istedi
    Kurtlar Vadisi dizisinde, "Nalet olsun içimdeki insan sevgisine" sözüyle ünlenen ve terör örgütünün şehir sorumlusunu canlandıran Mustafa Üstündağ, namı diğer "Muro"nun asker kaçağı olduğu ortaya çıktı. Türkiye'de yaşanan bazı "derin" ilişkileri konu eden ve izlenme rekorları kıran dizide, senaryo gereği yaşanan polis baskınları bu sefer gerçek oldu. Polis, geçen Mayıs ayında Kurtlar Vadisi dizisinin çekildiği sete baskın yaparak 32 yaşındaki Muro'yu gözaltına almak istedi. Vadi'nin başrol oyuncusu Polat Alemdar, Memati, Abdulley, Halo Dayı ve diğer oyuncular şaşkınlık içinde olan biteni izledi. Çünkü setteki polisler senaryo gereği değil, gerçekti. İddiaya göre, Mersin Silifke Askerlik Şubesi'nin isteğiyle sete gelen polisler ile yapımcılar arasında uzun görüşmeler oldu. Yapımcılar araya girdi ve "Dizinin son bölümlerini çekiyoruz. Bütün planlarımız altüst olur" diyerek polisleri ikna etti. Polis Muro'yu gözaltına almadan setten ayrıldı.

    PANA FİLM SESSİZ
    Dizide rolü gereği terör örgütünün şehir sorumluluğunu üstlenen Muro ile yardımcıları Çeto ve Yıldırım, son bölümlerde örgütten atıldı. Terör örgütünün iç yapısını bilen Muro ve adamları, dizinin başrol oyuncusu Polat Alemdar'ın kontrolüne geçerek zaman zaman çatışmalara girdi. Tam da bu dönemlerde, Muro'nun askerlik sorunu nedeniyle dizinin setine polis baskın yaptı. Muro'nun askerlik sorunuyla ilgili konuşmak istediğimiz Pana Film yapımcıları ise konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı ve sessiz kalmayı tercih etti.

    'Annem iyileşince askere gideceğim'
    ÇEKİMLERİNE yeni başladığı 'Abimm' filmi için Marmaris'te bulunan Mustafa Üstündağ, "Annem uzun süredir hasta, bu nedenle bugüne kadar askere gidemedim. Kendisi 21 günde bir hastaneye gidip kontrollerden geçiyor. Tedavisi bitince askere gideceğim" dedi. 32 yaşında lise mezunu olan Üstündağ, 1998'de girdiği Müjdat Gezen'in okulundan 2002'de mezun olmuştu.




    Nalet olsun içimdeki askerlik korkusuna!' Yorumları