CNNTürk anında yalanlandı   Konuyu açan: abı-hayat   İlk Mesaj: 07-07-2009 (09:10)   Son Mesaj: 07-07-2009 (09:10)    Cevap: 0    Gösterim: 843  

    07-07-2009

    CNNTürk anında yalanlandı

    CNNTürk'te yayınlanan "3. köprü için gizli çalışma ortaya çıktı" başlığı ile yayınlanan programla ilgili Ulaştırma Bakanlığı'ndan cevap geldi.
    Görüntülenip habere konu olan yolun 3. köprü için değil 1993 yılında Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından projesi hazırlanarak ihale edilen Hasdal Kavşağı-Kemerburgaz-Yassıören ayrımı devlet yolu olduğu kaydedildi.
    Söz konusu yolda 16 yıldır devam eden çalışmaların kontrollük hizmetleri Karayolları İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütüldüğüne, yapımının da Mak-Yol inşaat firması tarafından sürdürüldüğüne dikkat çekildi. Bahsi geçen projeyle ilgili haberlerde yer verildiği gibi bu yolun otoyol olmadığı, Acil Eylem Planı kapsamında yapılan devlet yolu olduğuna işaret edildi.
    Açıklamada "3. köprü ve geçeceği ana güzargah ile ilgisi olmayan bu güzergahta ağaç kesimi ise sadece Orman Bölge Müdürlüğü tarafından sınırlanan alanda Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerince yol güzergahında yapılmıştır." denildi.




    CNNTürk anında yalanlandı Yorumları