cumhur başkanı gül taziyede   Konuyu açan: abı-hayat   İlk Mesaj: 07-03-2009 (21:31)   Son Mesaj: 07-03-2009 (21:31)    Cevap: 0    Gösterim: 891  

    07-03-2009

    cumhur başkanı gül taziyede

    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, geçen ay yaşamını yitiren yengesi Şadan Satoğlu nedeniyle dayısı Nazif Satoğlu'na taziye ziyaretinde bulundu.

    Cumhurbaşkanı Gül, dayısının Yeşilyurt Akevler Sitesi'ne gelişinde vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandı. Gül de vatandaşları el sallayarak selamladı.

    Bu sırada adının Sinem Örçek olduğu ve işsiz olduğu öğrenilen bir kadın, Cumhurbaşkanı Gül'e yaklaşarak, ''işsiz olduğunu'' söyledi ve yardım talebinde bulundu. Gül, kadını Cumhurbaşkanlığı görevlilerine yönlendirerek yardımcı olunmasını söyledi.

    Gül, daha sonra kendisini apartman girişinde karşılayan dayısı Nazif Satoğlu ve diğer aile yakınlarıyla dayısının ikamet ettiği daireye çıktı.

    Cumhurbaşkanı Gül'den iş isteyen Sinem Örsçek, gazetecilere yaptığı açıklamada, Hacettepe Üniversitesi mezunu ve yüksek lisans derecesine sahip olduğunu belirterek, bir türlü iş bulamadığını, bu nedenle de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den yardım istediğini dile getirdi.

    Sorununu, Cumhurbaşkanı'nın yönlendirmesiyle görevlilere ilettiğini ifade eden Örsçek, kendisine konuyla ilgilenileceği sözü verildiğini söyledi.




    cumhur başkanı gül taziyede Yorumları