Mehmetcik Hainler ile Çatışıyor!   Konuyu açan: byseco   İlk Mesaj: 07-03-2009 (11:01)   Son Mesaj: 07-03-2009 (11:01)    Cevap: 0    Gösterim: 1012  

    07-03-2009

    Mehmetcik Hainler ile Çatışıyor!

    Mehmetcik Hainler ile Çatışıyor!
    Siirt ile Şırnak arasındaki dağlık arazide PKK'nın peşine düşen asker, hava destekli operasyonlarını sürdürüyor.

    Siirt ile Şırnak arasındati dağlık arazi kesiminde tespit edilen bir grup PKK'lı teröristi etkisiz hale getirmek için hava destekli operasyon başlatıldı. Sıcak temas sağlanan teröristlerle çatışma yaşanırken, bölgeye Siirt ve Şırnak'tan helikopterlerle asker sevkedildi.

    Siirt'in Eruh İlçesi ile Şırnak'ın Bestler Dereler Bölgesi arasında kalan kırsal kesimde, bu akşam saatlerinde, kalabalık bir grup PKK'lı bölücü terörist tespit edildi. Bölgede bulunan askerlerin teröristlere 'teslim ol' çağırısına ateşle karşılık verilmesi üzerine çatışma çıktı. Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı ile Siirt 3'ncü Komando Tugay Komutanlığı'ndan kalkan 'Sıkorsky' helikopterlerle operasyon bölgesine komandolar indirildi. Gece görüşlü Süper Kobra tipi helikopterler de teröristlerin bulunduğu ve kaçabileceği alanları bombaladı. Bölgede çatışmanın sürdüğü belirtilirken, ölü ya da yaralı konusunda henüz bir bilgi alınamadı.




    Mehmetcik Hainler ile Çatışıyor! Yorumları