HIRSIZLAR güvenlik kamerasina yakalandi - video   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 07-03-2009 (01:09)   Son Mesaj: 07-03-2009 (01:09)    Cevap: 0    Gösterim: 1049  

    07-03-2009

    HIRSIZLAR güvenlik kamerasina yakalandi - video

    HIRSIZLAR güvenlik kamerasina yakalandi - video
    Yaşları 15 ile 20 arasında üç hırsız İstanbul Küçükçekmece'de bir marketi güpegündüz soydu. 5 lira verip 3 bin lira değerinde kontör ve bir miktar para çalan hırsızlar güvenlik kameralarına yakalandı.

    Öğle saatlerinde gerçekleşen olayda hırsızlardan ikisi gazete alma bahanesiyle market çalışanını çağırıyor ve oyalamaya başlıyor. Üçüncü hırsız ise şahsın arkasını dönmesini fırsat bilip hemen içeri giriyor.


    Bir kaç saniye içinde markette kimse olup olmadığını kontrol eden hırsız hızla kasaya yöneliyor. Para kasasını boşaltan hırsız yan çekmecedeki 3 bin lira değerindeki kontörleri de alıp dışarı çıkıyor.


    Üçüncü hırsız kapıdan çıkarken market çalışanı bir anda markete yöneliyor. Ancak şahıslar yaşlarından beklenmeyecek kadar soğukkanlı şekilde tekrar şahsın dikkatini kendilerine çekmeyi başarıyor. Kasayı boşaltan üçüncü kişi bu durumdan yararlanıp marketi terk ediyor.


    Arkadaşlarının marketten çıktığını gören iki hırsız ise aldıkları gazete karşılığı 5 lira para verip üstünü almadan hızla ortadan kayboluyor. Son olay, market sahibinin bir ay içinde yaşadığı ikinci soygundu.

    [FLV]http://media.samanyoluhaber.com/media/habervideo/2009/07/02/10.flv[/FLV]




    HIRSIZLAR güvenlik kamerasina yakalandi - video Yorumları