Recep Tayyip Erdoğan şarkı söyledi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 04-27-2009 (01:01)   Son Mesaj: 03-26-2011 (11:00)    Cevap: 1    Gösterim: 2889  

    04-27-2009

    Recep Tayyip Erdoğan şarkı söyledi

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı Samsun Tanıtım Gecesi’nde şarkılara eşlik etti.

    Başbakan Erdoğan konuşmasının ardından Türk Sanat Müziği sanatçısı Sami Aksu ve salonda bulunan Samsunlularla birlikte "Beraber yürüdük biz bu yollarda" şarkısını söyledi.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Tanıtım Gecesi'nde bir sürprizle karşılaştı. Konuşma yaptıktan sonra tam yerine oturmuştu ki; bir anda şarkıcı Sami Aksu'yu karşısında buldu. Aksu, şarkı söyleyerek protokole geldi ve mikrofonu Başbakan'a uzattı.

    Başbakan, Sami Aksu'yu kırmadı ve şarkıya eşlik etti.

    [FLV]http://image.samanyoluhaber.com/video/2009/4/26/5.flv[/FLV]

    "Beraber yürüdük biz bu yollarda", Erdoğan'ın bildiği bir şarkıydı. Bu yüzden zorlanmadı ve şarkıyı büyük bir ustalıkla söyleyerek sürprize sürprizle karşılık verdi.

    SADEF, Türkiye'nin dört bir yanında yaşayan Samsunluları Feshane'de bir araya getirdi. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı programda konuşan Başbakan Erdoğan, "Biz milli değerlere samimiyetle sahip çıktık. Geçmiş iktidarların düştüğü şeye düşmedik. Biz ezberleri bozduk ve on yıllardır ilgilenilmeyen konulara el attık." dedi.

    Samsun'un Karadeniz'in parlayan bir yıldızı olduğunu dile getiren Başbakan Erdoğan, "Ülkemiz ancak tek tek şehirlerin marka olmasıyla kalkınır ve bu yolla muasır medeniyetler seviyesine çıkabilir. Her bölgede birkaç şehrin ön plana çıkması diğer şehirlerin kaderine terk edilmesi çözüm değil." şeklinde konuştu.




    Recep Tayyip Erdoğan şarkı söyledi Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  03-26-2011, 11:00

    --->: Recep Tayyip Erdoğan şarkı söyledi


    helal olsun çok iyi söylemiş
    Alıntı:
    basbakan beraber yuruduk biz bu yollarda dinle-Recep Tayyip Erdoğan şarkı söyledi

    Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Misafir Ziyaretci