Ermeni sitesini hackledi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 04-24-2009 (02:20)   Son Mesaj: 04-24-2009 (02:20)    Cevap: 0    Gösterim: 823  

    04-24-2009

    Ermeni sitesini hackledi

    TURKGROUP TIM, şimdi de 'Sözde Ermeni Soykırımı' günü 24 Nisan öncesi soykırıma destek veren bin siteyi hackledi.

    İsrail'in Gazze'deki saldırısına tepki olarak 2 bin İsrail sitesini hackleyen TURKGROUP TIM, şimdi de 'Sözde Ermeni Soykırımı' günü 24 Nisan öncesi soykırıma destek veren bin siteyi hackledi.

    Ermeni soykırımına destek veren sitelere not bırakan TURKGROUP TIM, "No Armenien Genocide"/ "Il n'y a pas eu de génocide Arménien" 'Ermeni soykırımı yoktur' başlıklı yazıda şu ifadeleri kullandı: "Biz Ermeni soykırımı yoktur diyoruz ve buna inanıyoruz. Siz de vardır diyorsunuz. O zaman neden ortak bir tarih kurumunun olayı araştırmasını istemiyorsunuz? Biz ortak bir tarih kurumu olayları araştırsın, herşeyi açıklasın diyoruz. Fakat sizler hayır diyorsunuz. Yoksa yalanınızın ortaya çıkacağından mı korkuyorsunuz? Bizler asırlarca merhameti ve hoşgörülü olması ile tanınmış bir milletiz. Sizler de zamanında 'sadık millet' denilen Ermeniler'diniz. Birkaç kişinin ucuz vaatleri ve üzerine kendi uydurduğunuz yalana inanıyorsunuz. Yalanınıza o kadar kendinizi kaptırmışsınız ki yalan olduğunu bile bile inanıyorsunuz. Kendi yalanına inananların zeka seviyesini söylemek bize yakışmaz. Ayrıca istediğiniz; Doğu Anadolu'da bir Ermeni devleti kurmaktı. Bundan dolayı terörle mücadele yolunu seçtiniz ve bunu yaparken de 524 bin Türk'ü katlettiniz. Bunlar tüm belgeleri ile açıklandı. Uydurduğunuz yalana 'sahte belge' ararken, biz gerçek belgeleri sunuyoruz. Akıllı bir insan yani sağlıklı bir insan bir yanda tüm belgelerle açıklanmış bir olaya mı inanır yoksa ki sözde olan uyduruktan sahte oldugu açıkça belirgin olan bir belgelere mi inanır? Düşünebilen her insan belgelerle olanlara bakarım der. Fakat size belgeler göstermemize rağmen yine de inanmıyorsunuz. Üstelik bu yalanı kendiniz uydurdunuz. İnsan kendi uydurduğu yalana inanır mı? Bizim diyeceklerimiz bu kadar. Akıllı olun elinizi vicdanınıza koyun, iyi düşünüp, ona göre konuşun."

    Öte yandan TURKGROUP TIM basın sözcüsü yaptığı açıklamada; Ermenilerin sözde soykırım iddalarının kendilerinin uydurması olduğunu hatırlatmak amacıyla internet sitelerini hacklediklerini kaydetti.




    Ermeni sitesini hackledi Yorumları