Kuşhan'ın Kliniği Kapatılıyor   Konuyu açan: safinaz   İlk Mesaj: 09-14-2008 (18:09)   Son Mesaj: 09-14-2008 (18:09)    Cevap: 0    Gösterim: 878  

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen safinaz

    09-14-2008

    Kuşhan'ın Kliniği Kapatılıyor

    Sağlık Bakanlığı, Operatör Dr. Muzaffer Kuşhan'a Ait Tesisin, Tüm Faaliyetlerinin Engellenmesine Yönelik Girişimde Bulunulmasına Karar Verildiğini Bildirdi.



    Sağlık Bakanlığı, Operatör Dr. Muzaffer Kuşhan'a ait tesisin, İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelik hükümlerine göre, tüm faaliyetlerinin engellenmesine yönelik girişimde bulunulmasına karar verildiğini bildirdi.
    Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, basında yer alan, "Dr. Muzaffer Kuşhan'ın Kliniğinde Ölüm" başlıklı haberler üzerine Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın talimatıyla, Teftiş Kurulu Başkanlığı'nca yürütülen incelemenin sonuçlandığı duyuruldu.


    Açıklamada, Kuşhan'ın konaklama tesisinde kalan Dila Kurt'un ölümü sebebiyle, yataklı konaklama tesisi ruhsatına haiz işletmesinde, "izinsiz ve ruhsatsız olarak obezite tedavisine yönelik tıbbi faaliyetlerde bulunduğu" iddiasıyla ilgili müfettiş kanaati şöyle aktarıldı:

    "Op. Dr. Muzaffer Kuşhan'ın izin ve ruhsata tabii bir tıbbi faaliyet olan obezite tedavisini, izinsiz ve ruhsatsız olarak gerçekleştirdiği kanaatine varılmıştır.

    Kuşhan'a ait yataklı konaklama tesisinin, İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelik hükümlerine göre, tüm faaliyetlerinin engellenmesine yönelik girişimde bulunulmasına karar verilmiştir.

    Raporun bir örneği, Op. Dr. Kuşhan'ın eyleminin adli yönüyle ilgili olarak yürütülen soruşturma kapsamında Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmiştir."

    N u M a N bunu beğendi.



    Kuşhan'ın Kliniği Kapatılıyor Yorumları