MSN dün neden açılmadı?   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 09-13-2008 (01:59)   Son Mesaj: 09-13-2008 (02:18)    Cevap: 1    Gösterim: 1057  

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen oguzhan

    09-13-2008

    MSN dün neden açılmadı?

    Her yıl aynı gün MSN'e giremeyen kullanıcılar, 11 Eylül'ün arkasında yatan bir sır perdesi olup olmadığını merak etti. Microsoft cevap verdi?


    Her yıl aynı gün MSN'e giremeyen kullanıcılar, 11 Eylül'ün arkasında yatan bir sır perdesi olup olmadığını merak etti. Bu habere Microsoft Türkiye yanıt verdi.

    Dün yayınlanan haber, anında mesajlaşma yazılımı MSN'i kulllanan teknoloji tutkunlarına heyecanlı dakikalar yaşattı. Bunun nedeni, Amerika'nın en acı günlerinden biri olan 11 Eylül'de, yine bir Amerikan şirketi olan Microsoft'un bu popüler servisinin çalışmamasıydı. Geçtiğimiz yıl ve ondan önceki yıl da yine 11 Eylül'de yaşanan bu sorun, akıllara bazı soru işaretleri getirmişti. Microsoft Türkiye, bu senaryolara cevabı kısa sürede verdi.

    İşte O Açıklama:

    "Dün akşam saatlerinde bazı kullanıcılarımızın, Messenger servisine bağlanamadıklarının farkına varılmıştır. Sorunun kaynağı belirlenmiş ve iki saat içerisinde duruma çözüm getirilmiştir.

    Bugün tekrar ortaya çıkan bu sorun, tarafımızca mümkün olan en kısa sürede çözümlenmektedir. Kullanıcılarımıza, bu konudan kaynaklanan rahatsızlıklarından ötürü üzüntümüzü iletiyoruz ve onlara göstermiş oldukları anlayış için teşekkür ediyoruz."

    Bu açıklamayla beraber, MSN için 11 Eylül senaryoaları bir yıl daha rafa kalkmış olacak. Bakalım, gelecek yıl 1aynı tarihte bu sorun, yeniden gündeme gelecek mi?

    SORUN GİDERİLDİ

    Microsoft Türkiye'den gelen diğer mesaj ise şöyle:

    "10 ve 11 Eylül tarihlerinde Windows Live Messenger kullanıcılarımızın küçük bir kısmını etkileyen iki kesinti yaşanmıştır.

    Donanım sorunlarından kaynaklanan bu kesintilere derhal müdahele edilmiş ve sorun giderilmiştir. Hizmetlerimizin devamlılığı, Microsoft olarak bizim en büyük önceliklerimiz arasında yer almaktadır ve kullanıcılarımıza en yüksek hizmet kalitesini sağlamak hedefimizdir.

    Kullanıcılarımıza, bu kesintilerden kaynaklanan rahatsızlıklarından ötürü üzüntülerimizi bildiririz."

    Bu açıklamalarla beraber, MSN için 11 Eylül senaryoaları bir yıl daha rafa kalkmış olacak. Bakalım, gelecek yıl aynı tarihte bu sorun, yeniden gündeme gelecek mi?

    alptraum bunu beğendi.



    MSN dün neden açılmadı? Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  09-13-2008, 02:18


    Bizde avrupadan giremedik yahu
    alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) alptraum