flasch flasch!!! gecenin bomba haberi   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 09-09-2008 (00:30)   Son Mesaj: 09-09-2008 (00:30)    Cevap: 0    Gösterim: 820  

    09-09-2008

    flasch flasch!!! gecenin bomba haberi

    "SAVCI ÖZ İLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI"


    flasch flasch!!! gecenin bomba haberi

    Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Ergenekon Soruşturmasını Yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz'e ile İlgili Soruşturma Başlatıldığını Açıkladı.

    Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Ergenekon soruşturmasını yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz'e ile ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.
    Bakan Şahin, Savcı Öz ile ilgili Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'na (HSYK) yapılan suç duyurularının Ceza İşleri Genel Müdürlüğü'ne gönderildiğini ve Ceza İşleri Genel Müdürlüğü'nün de konuya ilişkin olarak iki müfettiş ve bir Cumhuriyet Savcısını görevlendirdiğini söyledi.

    Bakan Şahin adli yılın başlaması nedeniyle verilen resepsiyonda Ergenekon soruşturmasına ilişkin sorular üzerine soruşturmayı yürüten Savcı Öz ile ilgili başlatılan idari soruşturmaya ilişkin müfettiş raporunun tamamlandığını, ancak raporu henüz görmediğin belirtti.

    Müfettiş raporları Savcı Öz hakkında kınama, uyarma yer değişikliği, meslekten ihraç veya soruşturmaya yer olmadığına dair görüşlerini raporlarına yazarak Ceza İşleri Genel Müdürlüğü'ne sunacaklar. Genel Müdürlük soruşturma izni vermesi durumunda dosya HSYK üyelerinin önüne gelecek. Kurul üyelerinin vereceği karar ise nihai karar olacak.




    flasch flasch!!! gecenin bomba haberi Yorumları