Böyle aşk olur mu?   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 09-03-2008 (21:13)   Son Mesaj: 09-04-2008 (01:13)    Cevap: 1    Gösterim: 1693  

    09-03-2008

    Böyle aşk olur mu?



    Tuhaf Davranışlarıyla Gündemde Olan Michael Jackson'ın Öyle Bir Ünlüyle Aşk Yaşadığı İddia Ediliyor Ki, Duyanların Ağzı Açık Kalıyor.



    TUHAF DAVRANIŞLARIYLA GÜNDEMDE OLAN MİCHAEL JACKSON'IN ÖYLE BİR ÜNLÜYLE AŞK YAŞADIĞI İDDİA EDİLİYOR Kİ, DUYANLARIN AĞZI AÇIK KALIYOR.
    İngiliz Daily Mirror gazetesinin Jackson ve Anderson'a yakın kaynaklara dayandırarak yayınladığı haberde Michael Jackson ve Pamela Anderson'ın büyük bir gizlilik altında buluştukları iddia ediliyor.


    Çiftin Malibu Beach'te Shutters Hotel'e birbirlerinden ayrı gelerek dikkat çekmedikleri belirtilirken görüşmelerin ikilinin yakınları tarafından ayarlandığı söyleniyor.

    Gazete haberin devamında ikilinin Michael Jackson'ın yeni yaşı, yeni albümü ve çocukları üzerine konuştukları belirtiliyor.

    Henüz bu iddialar karşısında Michael Jackson ve Pamela Anderson cephesinden bir açıklama gelmedi.




    Böyle aşk olur mu? Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  09-04-2008, 01:13


    Micheal Jackson belki pop müzigi kategorisinde gercekten en iyisiydi ama yasadigi o hayatta eridi gitti. Simdide yeniden para kazanabilme cabalari ve bos
    alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) alptraum