Türkiye maçı açıklaması   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 09-03-2008 (18:48)   Son Mesaj: 09-03-2008 (18:48)    Cevap: 0    Gösterim: 771  

    09-03-2008

    Türkiye maçı açıklaması

    Ermeni Patrikliği, 6 Eylüldeki Ermenistan -Türkiye Maçının, Aynı Coğrafyayı Paylaşan Her İki Ülke İnsanları İçin Karşılıklı Dostluk ve Komşuluk İlişkilerinin Gelişmesine Vesile Olmasını Diledi.




    Ermeni Patrikliği, 6 Eylüldeki Ermenistan-Türkiye maçının, aynı coğrafyayı paylaşan her iki ülke insanları için karşılıklı dostluk ve komşuluk ilişkilerinin gelişmesine vesile olmasını diledi.
    Kumkapı'daki Patriklik sekreteryasından yapılan yazılı açıklamada, sporun, doğası gereği insanları barışa ve kardeşliğe yönelten bir faaliyet olduğu, özellikle centilmence ve sportmen bir ortamda gerçekleşen spor organizasyonlarının, her anlamda yakınlaşmaya ve karşılıklı birbirini tanımaya vesile teşkil ettiği belirtildi.

    Açıklamada, ''Bu anlamda 6 Eylül 2008 tarihinde Ermenistan'ın Erivan kentinde yapılacak Ermenistan-Türkiye milli futbol karşılaşmasının, aynı coğrafyayı paylaşan her iki ülke insanları için karşılıklı dostluk ve komşuluk ilişkilerinin gelişmesine vesile olmasını dileriz'' denildi.




    Türkiye maçı açıklaması Yorumları