Bu devlet bana mustafa duyar'ı öldürttü   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 09-03-2008 (18:41)   Son Mesaj: 09-03-2008 (18:41)    Cevap: 0    Gösterim: 2590  

    09-03-2008

    Bu devlet bana mustafa duyar'ı öldürttü

    Bu devlet bana mustafa duyar'ı öldürttü


    Ergenekon İddianamesinin Açıklanması ile Sır Perdesi Aralanan Sabancı Suikasti, Nuri ve Vedat Ergin Kardeşlere Ait Bir Video Kaydıyla Bambaşka Bir Boyuta Ulaştı.



    Ergenekon iddianamesinin açıklanması ile sır perdesi aralanan Sabancı suikasti, Nuri ve Vedat Ergin kardeşlere ait bir video kaydıyla bambaşka bir boyuta ulaştı.
    Sabancı suikastine Nuriş ve adamlarının karıştığı iddiası FOX Haber'in ele geçirdiği 2000 yılına ait bir video kaydıyla ayrı bir boyuta ulaştı. Ekim 2000'de Uşak Cezaevi'ndeki isyan sırasında çekilen video kaydında Nuriş, devletin emriyle Sabancı suikasti sanığı Mustafa Duyar'ı öldürdüğünü açıklıyor.


    Nuriş'in ardından sahneye çıkan kardeşi Vedat Ergin ise kendilerini Veli ağabey diye bahsettiği Veli Küçük'e sormalarını söylüyor.

    İŞTE ŞOK VİDEO

    İddiaya göre, Sabancı Center'daki cinayetleri Ergenekon Terör Örgütü organize etti ve terör örgütü DHKP-C'ye yaptırdı. Daha sonra ise Nuriş çetesi aracılığıyla tetikçi Mustafa Duyar ortadan kaldırıldı.

    ULTRA GÜVENLİKLİ BİNADA KATLİAM

    Sabancı Center'ın 25. katında 9 Ocak 1996 günü Özdemir Sabancı,Haluk Görgün ve Sekreter Nilgün Hasefe, DHKP/C üyesi Mustafa Duyar, İsmail Akkol ve Fehriye Erdal tarafından öldürüldü. İstanbul'da güpegündüz ve en iyi korunan binalardan birinde işlenen bu korkunç cinayet gündeme bomba gibi düştü.

    TETİKÇİ KONUŞMAK İÇİN TÜRKİYE'YE TESLİM OLDU

    Olaydan sonra uzun süre aranan üç katilden Mustafa Duyar, 1 yıl sonra Türkiye'nin Şam Büyükelçiliği'ne teslim oldu. Cinayetleri büyük soğukkanlılıkla anlatan Duyar, asıl hedefin Sakıp Sabancı olduğunu anlattı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    DUYAR'A İNFAZ FEHRİYE KAYIP

    Duyar, dava sürerken, 1999 yılında Afyon Cezaevi'nde Karagümrük Çetesi'nin adamları tarafından öldürüldü. Cinayete yardım eden Fehriye Erdal Belçika'da yakalandı ancak iadesi yılan hikayesine dönünce tekrar kayıplara karıştı.

    Cinayet üzerindeki sis perdesi Ergenekon İddianamesiyle aralandı ve insanın kanını donduran gerçekler belgeleriyle mahkemeye sunuldu. İddianamede Aydınlık Dergisinde yapılan aramada ele geçirilen mavi renkli bir ajanda da savcılık önemli bir bilgiye ulaştı. Cinayetten 1 hafta önceki tarihe yani 01.01.1996 yılı sayfasına cinayetleri işleyen 3 kişinin isimlerinin not alındığı görüldü.




    Bu devlet bana mustafa duyar'ı öldürttü Yorumları