3 çocuğu bırakıp, imam nikahıyla kaçtı   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 09-03-2008 (18:39)   Son Mesaj: 09-03-2008 (18:39)    Cevap: 0    Gösterim: 951  

    09-03-2008

    3 çocuğu bırakıp, imam nikahıyla kaçtı

    3 çocuğu bırakıp, imam nikahıyla kaçtı

    Üç Küçük Çocuğunu Evde Yalnız Bırakıp, Resmi Nikahlı Eşinden Boşanmadan, Dini Nikahla Evlendiği Başka Bir Erkekle İki Haftalığına Balayına Giden Türk Kadın, İngiliz Basınında Günün Konusu Oldu.



    Üç küçük çocuğunu evde yalnız bırakıp, resmi nikahlı eşinden boşanmadan, dini nikahla evlendiği başka bir erkekle iki haftalığına balayına giden 33 yaşındaki Türk kadın, İngiliz basınında günün konusu oldu. İngiliz polisi, Leeds’te yaşayan Simten Sadık (Sezgün) adlı kadını, balayından döner dönmez gözaltına alacak.
    Çocuklarını bırakıp balayına çıktı

    Olay, Simten Sadık’ın çocukları bahçede yalnız başlarına oynarken komşular tarafından görülünce ortaya çıktı. Eve gelen polise annelerinin yurt dışında olduğunu söyleyen 5, 6 ve 11 yaşlarındaki çocuklar, kendileri için bırakılan yemeklerle beslendiklerini belirttiler. Çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.


    Simten Sadık’ın resmi nikahlı eşi ve çocukların babası Parvez Sadık, basına yaptığı açıklamada, Simten ile bir Türk gazetesine verdiği "yalnız kalpler" ilanı sonrası tanıştıklarını ve evlenmeye karar verdiklerini belirtti. "Dindar bir Müslüman" olarak tanıdığı Simten için Türkiye’ye gittiğini ve 1992’de İngiltere’ye gelerek evlendiklerini söyleyen Parvez Sadık, evlilikleri kötü gittiği için son iki yıldır ayrı yaşadıklarını, ancak yaşanan olay sonrası eşine çok kızgın olduğunu söyledi. İngiltere doğumlu öfkeli baba Parvez Sadık, Leeds Metropolitan Üniversitesi’nde öğrenci olan Simten’in nisan ayında kendisini arayarak milyoner bir avukatla Avusturya’da imam nikahıyla evlendiğini ve onun kendisinden çok daha iyi bir aşık olduğunu söylediğini belirtti.

    TÜRKİYE’DE OLABİLİR

    "İmam nikahıyla evlendiğini" söylediği yeni eşiyle Facebook üzerinden tanıştığı öne sürülen Simten Sadık’ın, sitedeki sayfasında "Kabil’de olduğunu" yazdığı belirtiliyor. Parvez Sadık ise, karısının Afganistan’da olduğu haberlerini yalanlayarak büyük olasılıkla yeni eşiyle Türkiye’de ailesinin yanında olduğunu öne sürdü.




    3 çocuğu bırakıp, imam nikahıyla kaçtı Yorumları