Kocam cennet vaadiyle kandırdı   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 09-03-2008 (18:35)   Son Mesaj: 09-03-2008 (18:35)    Cevap: 0    Gösterim: 922  

    09-03-2008

    Kocam cennet vaadiyle kandırdı


    15 Yaşındaki Canlı Bomba Iraklı Kız Geçen Ay Yakalandı. Polise Verdiği İfadede İse Büyük Dramı Ortaya Çıktı. 15'inde Zorla Evlendirildi, Babası İse İntihar Bombacısıydı.



    15 yaşındaki canlı bomba Iraklı kız geçen ay yakalandı. Polise verdiği ifadede ise büyük dramı ortaya çıktı. 15'inde zorla evlendirildi, babası ise intihar bombacısıydı.
    Böyle tutuklanmıştı

    Irak'ta üzerinde patlayıcı yeleğiyle yakalanan 15 yaşındaki küçük canlı bomba kızın dramı bitmiyor. Dünyada yaşıtlarının ders çalıştığı ya da eğlendiği saatlerde, üzerinde patlayıcılarla yakalanan Raniya İbrahim'in küçük yaşına rağmen, evli olduğu da ortaya çıktı. Küçük Raniya'nın polise verdiği ifadede anlattıkları ise kalp burktu.


    Babası da intihar bombacısıymış

    15'lik bombacı Raniya İbrahim ifadesinde: "Kocam beni cennet vaadiyle kandırdı. Bana cennette beyaz tenli, derin kara gözlü dişi meleklerin olduğunu söyledi. Çiçek dolu büyük bir bahçe olan cennette iki ırmak akarmış, birinin suyu tatlı, diğeri baldanmış" diyor. Aslında yıllarca doktor olma hayali kuran Raniya'yı sorgulayanlar, intihar bombacısı bir babanın kızı olan genç kızın, tipik bir radikal olduğunu söylüyor.





    Kocam cennet vaadiyle kandırdı Yorumları