Karadeniz'de aile faciası: Baba boğuldu, oğlu kayıp   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 08-26-2008 (23:52)   Son Mesaj: 08-26-2008 (23:52)    Cevap: 0    Gösterim: 1106  

    08-26-2008

    Karadeniz'de aile faciası: Baba boğuldu, oğlu kayıp

    Sakarya'nın Kocaali ilçesinde boğulma tehlikesi geçiren oğlunu kurtarmak isteyen baba boğuldu. Babasına ve ağabeyine yardım için denize atlayan genç ise denizde kayboldu.

    Alınan bilgiye göre, Almanya'dan tatil için ailesiyle birlikte Kocaali'ye gelen Gökhan Okumuş (21), Alandere Mahallesi Gebzeliler Sitesi mevkiinde serinlemek için Karadeniz'e girdi. Bir süre yüzen genç, dalgalara kapılınca boğulma tehlikesi geçirdi. Oğlunun boğulmak üzere olduğunu gören Metin Okumuş (52), yardım için denize atladı.


    Volkan Okumuş'ta babasının ardından yardım için denize girdi. Yardım için denize atlayan baba ve oğlu dalgalara kapılınca vatandaşlarda denize atladı. Vatandaşlar Gökhan Okumuş'u kurtarırken, baba Metin Okumuş boğuldu, Volkan Okumuş ise denizde kayboldu.

    Denizden çıkarılan Metin Okumuş'un ceseti Kocaali Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Kurtarılan Gökhan Okumuş, Kocaali Devlet Hastanesi'ndeki müdahalenin ardından Karasu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kaybolan Volkan Okumuş'un bulunması için Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan gelen arama kurtarma ekibi çalışma başlattı.

    Okumuş ailesinin, yarın sabah Almanya'ya dönecekleri öğrenildi. Acı haberi alan Okumuş ailesinin yakınları hastanede gözyaşlarına boğuldu.

    (CİHAN)




    Karadeniz'de aile faciası: Baba boğuldu, oğlu kayıp Yorumları