Işte yeşil'in ölüm nedeni   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 08-25-2008 (16:17)   Son Mesaj: 08-25-2008 (16:17)    Cevap: 0    Gösterim: 914  

    08-25-2008

    Işte yeşil'in ölüm nedeni

    Engin Yeşil, Yeşil Kundura A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yeşil'in yapılan otopsiye göre denizde yüzerken kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini açıkladı.

    Engin Yeşil, babası Mustafa Yeşil'in ölümüne ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Mustafa Yeşil'in 23 Ağustos Cumartesi günü denizde yüzerken kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiğini anlatan Yeşil, "40 yıllık denizci Mustafa Yeşil, Hakk'ın rahmetine yine çok sevdiği denizde kavuşmuştur" dedi.


    Engin Yeşil şu açıklamayı yaptı: "Ayakkabı sektörünün duayenlerinden, sektörde 60. yılını kutlayan, Türkiye'de ilk iş ve güvenlik botunu üreten, Türk özel sektöründeki ilk askeri bot üretimini gerçekleştiren, Türkiye'de ilk ayakkabı ve bot ihracatını yapan, Türkiye'de ilk "Ayakkabı Market" zincirini kuran ve sektöründe daha birçok ilklere imza atan Yeşil Kundura San. A.Ş.'nin kurucusu Mustafa Yeşil, 23 Ağustos 2008 Cumartesi günü öğleden sonra saatlerinde İzmir-Alaçatı'da hayatını kaybetmiştir. Yapılan otopsi sonucuna göre Mustafa Yeşil'in denizde yüzerken kalp krizi geçirdiği ve bu kalp krizi sonucunda öldüğü belirlenmiştir. Deniz tutkunu olan, sürekli tekneleriyle seyahat eden, 40 yıllık denizci Mustafa Yeşil, Hakk'ın rahmetine yine çok sevdiği denizde kavuşmuştur. Ailesi ve Yeşil Kundura San. A.Ş. çalışanları olarak büyüğümüzü kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Bizler, her zaman bizlere bıraktığı değerli ilkelerle onun izinden yolumuza devam edeceğiz."




    Işte yeşil'in ölüm nedeni Yorumları