Babasının intikamı için işyerini soydu, parayı bodrum'da tatilde yedi   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 08-10-2008 (18:12)   Son Mesaj: 08-10-2008 (18:12)    Cevap: 0    Gösterim: 1121  

    08-10-2008

    Babasının intikamı için işyerini soydu, parayı bodrum'da tatilde yedi

    İzmir''de, babası A.G''nin güvenlik müdürü olarak çalıştığı market zincirinden haksız yere çıkarılmasının intikamını almak amacıyla kasadaki 10 bin YTL''yi çaldığı ileri sürülen S.G. , polisin operasyonuyla yakalandı.

    Gözaltına alınan S.G''nin, çaldığı paraların bir kısmıyla Bodrum''da tatil yaptığı, geri kalanını da otelin kasasında sakladığı belirlendi. Suçunu itiraf eden zanlı S.G., işlemlerinin ardından adliyeye sevkedildi.


    Karşıyaka ilçesi 1834 sokaktaki bir market zinciri (Kipa Ekspres) şubesinin yetkilileri, üç gün önce, işyerindeki çelik kasanın anahtarla açılıp 10 bin YTL''nin çalındığını belirleyerek polise başvurdu. Polis, işyeri yetkililerinin güvenlik kameralarında yaptığı inceleme sonucu, parayı, aynı markette daha önce çalışan 26 yaşındaki S.G''nin çaldığını belirledi.

    Harekete geçen polis, zanlı S.G''nin, emekli atssubay babası A.G''nin de aynı firmanın güvenlik müdürlüğünü yaptığı, bir süre önce işten ayrıldığını tespit etti. Genişletilerek sürdürülen soruşturmada, S.G''nin, Muğla''nın Bodrum ilçesinde tatil yaptığı belirlendi.

    Bodrum''a giden Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, daha önceden sabıkası bulunmayan S.G''yi, yakaladı. Zanlı S.G''nin, çaldığı paranın 2 bin 773 YTL''sini banka hesabına yatırdığı, bin 55 YTL''sini de oteldeki odasının kasasında sakladığı ortaya çıktı. Paranın geri kalan kısmının da S.G''nin, tatilini geçirirken harcadığı belirlendi.

    Gözaltına alınan S.G, emniyetteki ifadesinde, suçunu itiraf ederken babasının haksız yere işten çıkarılması nedeniyle şirket yetkililerine kızdığını, bu nedenle intikam için hırsızlık yaptığını ileri sürdü. Daha önce hırsızlık yaptığı yerde çalıştığı için de anahtarın yerini bildiğini, kasayı açıp kolaylıkla parayı çaldığını belirten S.G, Karşıyaka Adliyesi''ne sevkedildi.




    Babasının intikamı için işyerini soydu, parayı bodrum'da tatilde yedi Yorumları