Eskisehir: Alkollü baba oglunu öldürdü...   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 12-04-2008 (00:49)   Son Mesaj: 12-04-2008 (00:49)    Cevap: 0    Gösterim: 1451  

    12-04-2008

    Eskisehir: Alkollü baba oglunu öldürdü...

    Eskişehir'de, baba ile oğul arasındaki "alkol alma" tartışması kanlı bitti. Aşırı miktarda alkollü olduğu belirlenen baba, kendisine "neden alkol alıyorsun" diyen oğlunu göğsünden tek bıçak darbesiyle öldürdü.

    Olay, Esentepe Mahallesi Eğitimciler Caddesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 18 yaşındaki Savaş Akkol, evine giderken Eğitimciler Caddesi'nde babası Kutlay Akkol (41) ile karşılaştı. Babasının alkollü olduğunu fark eden Akkol, "neden içki içiyorsun" diye tepki gösterdi. Bunun üzerine baba ile oğlu arasında tartışma çıktı. Aşırı derecede alkol aldığı belirlenen baba Akkol, oğlu Savaş Akkol'u sol göğsünden bıçakla yaraladı. Ağır yaralanan evli, bir çocuk babası ve işsiz olan Savaş Akkol kaldırıldığı Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


    Olaydan sonra polis tarafından gözaltına alınan baba Kutlay Akkol'un yapılan muayenesinde 370 promil alkollü olduğu tespit edildi. Baba Akkol polise verdiği ifadesinde oğlunun kendisine küfür ettiğini öne sürerek, "Sokakta karşılaştığım oğlum bana, 'neden içki içiyorsun' diyerek küfür etti. Bu yüzden tartıştık. Daha sonra alkolün etkisiyle kavga ettik. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.

    Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, gözaltına alınan baba Kutlay Akkol'un sorgulamasının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceğini belirtti. (CİHAN)




    Eskisehir: Alkollü baba oglunu öldürdü... Yorumları