Avcilar: 5 Zorba yakalandi 2 kaldi...   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 12-04-2008 (00:47)   Son Mesaj: 12-04-2008 (00:47)    Cevap: 0    Gösterim: 1053  

    12-04-2008

    Avcilar: 5 Zorba yakalandi 2 kaldi...

    Avcılar'da, polis yeleği giyerek bastıkları müzikholden C.K.'yı kaçırıp tecavüz ettikleri ileri sürülen zanlılardan 5'i polis tarafından yakalanarak adliyeye çıkartıldı. Polis, olayla ilgili Cihangir N. ile M. Fuat B.'nin bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

    Firüzköy'de faaliyet gösteren bir gece kulübünde 24 Ağustos 2008 tarihinde tepe lambalı iki araçla gelen polis yelekli 5 kişinin baskın yapması, buradan kaçırdıkları C.K.'ya tecavüz etmeleriyle ilgili soruşturma devam ediyor. Güvenlik kameraları tarafından görüntülenen olayda kendilerine polis süsü vererek iş yeri çalışanlarını döven, müşterilere kimlik kontrolü yapan zanlılar, daha sonra konsomatris olarak çalışan C.K.'yı saçlarından sürükleyerek dışarı çıkarmışlardı. Şikayet üzerine başlatılan soruşturma devam ederken polis merkezine gelen C.K., zanlılar tarafından önce tecavüze uğradığını, daha sonra sperm örneği bırakmamak için banyoda yıkandığını ve işleri bittikten sonra serbest bıraktıklarını söylemişti.


    Polis, C.K.'nın ifadesi ve müzikholdeki güvenlik kamera kayıtlarından yola çıkarak Cihangir N. ile M.Fuat B.'nin kimliklerini tespit edip olayın zanlısı olarak aramaya başladı. Fuat B.'nin müzikhol baskınını yapanlar arasında bulunduğu, Cihangir N.'nin ise hem baskın sırasında hem de tecavüz olayında yer aldığı öne sürüldü.

    Tecavüz zanlısı olarak aranan Cihangir N.'nin, Ağrı'dan İstanbul'a gelerek kendisini terk eden iki çocuk annesi eşi Derya N.'yi de Ümraniye Ihlamurkuyu Mahallesi Yeşildere Sokak'ta başından iki kurşunla öldürdüğü iddiasıyla arandığı öğrenildi. Polisin, soruşturma kapsamında Cihangir N. ile M. Fuat B.'yi yakalamak için gidebileceği bütün adresleri denetim altına aldığı öğrenildi.




    Avcilar: 5 Zorba yakalandi 2 kaldi... Yorumları