'dikkat et seni indirirler'   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 11-12-2008 (01:26)   Son Mesaj: 11-12-2008 (01:26)    Cevap: 0    Gösterim: 814  

    11-12-2008

    'dikkat et seni indirirler'

    'dikkat et seni indirirler'

    ABD başkanlığına seçilen Demokrat Barack Obama dün ABD Başkanı Bush'u Beyaz Saray'da ziyaret etti. Ancak Bush, Obama'yı Beyaz Saray'a ilk defa davet etmiyordu.
    OBAMA DÜN YİNE BEYAZ SARAY'DAYDI

    Obama 4 yıl önce senatör seçildiğinde ABD Başkanı Bush kendisini yine Beyaz Saray'a davet etmişti. İlk görüşmelerinde Bush, Obama'nın elini sıktıktan sonra arkasında duran hizmetçisine döndü; elini dezenfekte etmek için bir sprey kullandı.


    Bush daha sonra Obama'ya dönerek, "Siz de elinizi dezenfekte etmek için bu spreyi kullanmak ister misiniz? Gerçekten bulaşıcı hastalıklardan koruyor" dedi.

    Barack Obama bu hikayeyi seçim öncesi çıkan kitabında yazıyor. Bush'un ayrıca kendisini fazla ön plana çıkmaması konusunda uyardığını kitabında yazan Obama, "Çok fazla göz önünde olursan seni indirirler.

    Yanlış anlama sadece bizimkiler seni indirmek istemeyecek, aynı zamanda sizin taraftakiler de seni indirme isteyecektir" şeklinde konuştu.




    'dikkat et seni indirirler' Yorumları