Erdoğan, önce abd basınına anlatacak   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 11-12-2008 (01:23)   Son Mesaj: 11-12-2008 (01:23)    Cevap: 0    Gösterim: 852  

    11-12-2008

    Erdoğan, önce abd basınına anlatacak

    Erdoğan, önce abd basınına anlatacak

    G -20 Zirvesi'ne Katılacak Olan Erdoğan, Cuma Günü Zirve Öncesi Ulusal Basın Klubünde "Yükselen Bir Piyasa Ekonomisi Olarak Türkiye ve Türkiye -ABD Stratejik Ortaklığı" Konulu Bir Konuşma Yapacak.



    ABD Başkanı George W. Bush'un evsahipliğinde bu hafta Washington'da düzenlenecek G-20 Zirvesi'ne katılacak olan Başbakan Erdoğan, zirve öncesi Amerikan ve Türk medya mensuplarıyla bir araya gelecek. Erdoğan, Ulusal Basın Klubünde Türkiye'nin ekonomisi ve Türkiye-ABD stratejik ortaklığını anlatacak.
    Ulusal Basın Klubünden yapılan açıklamaya göre, Cuma günü öğleden sonra Başbakan Erdoğan, "Yükselen bir piyasa ekonomisi olarak Türkiye ve Türkiye-ABD stratejik ortaklığı" konularını irdeleyecek.

    Açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın Türkiye-ABD ilişkilerinin geleceğini ve ikili işbirliği ile Türkiye'nin küresel ekonomiye ilişkin çalışmaları, yükselen bir piyasa ekonomisi olarak rolü ve bölgesel ve uluslararası barış ve istikrarına katkısına ilişkin bilgi vereceğine dikkat çekildi




    Erdoğan, önce abd basınına anlatacak Yorumları