Tuhaf bir evlilik   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 10-16-2008 (00:48)   Son Mesaj: 10-16-2008 (00:48)    Cevap: 0    Gösterim: 1126  

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen oguzhan

    10-16-2008

    Tuhaf bir evlilik

    Tuhaf bir evlilik

    Kendisini 5 yıl boyunca bir dolaba kapatan adamla evleniyor. Düğün fotoğraflarını da şimdiden sattı.
    Avusturyalı Natascha Ryan öldürüldüğü şüphesiyle 5 yıl polis tarafından arandı. Ancak genç kızı bu süre boyunca sevgilisi Scott Black evinde bir dolapta sakladı. Ülke medyasını da uzun süre meşgul eden çift şimdi düğün hazırlığı yapıyor. Çift düğün fotoğraflarını 150 bin dolara satmak için bir magazin dergisi ile anlaşma yaptığını açıkladı.

    Kaybolduğu 1998 yılında seri katil Leonard John Fraser tarafından öldürüldüğü şüphesiyle hakkında yıllarca arama yapılan Natasha Ryan, tüm ülkeyi şaşkına çevirdi.

    13 yaşındayken kayıplara karışan Natasha, olayın üzerinden beş yıl geçtikten sonra Queensland'da yaşayan sevgilisi Scott Black'in evinde bir dolabın içerisinde bulunmuştu.

    Artık dolapta saklanan kız olarak anılmak istemediğini söyleyen Natasha, Scott'ı çok sevdiğini ve evlilik için gün saydıklarını belirtti.

    Çift düğün fotoğraflarını yayınlamak için bir magazin dergisiyle 150 bin dolara anlaştığı iddialarını ise doğruladı.

    Basın, bulunması için tam 160 bin dolar harcanan Natasha'nın hala bu borcu ödemediğini belirterek, kendisi için halktan kesilen vergi paralarının boşa gittiğini yazıyor.

    Natash, 2003 yılında Scott'un evinde bir dolabın içerisinde bulunduğunda manşetlere taşınmıştı. Scott, 18 yaşından küçük olan Natasha'yı gizlemek suçundan bir yıl hapis yatmıştı.

    Henna bunu beğendi.



    Tuhaf bir evlilik Yorumları