Hurşit tolon da hastaneye kaldırıldı   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 09-24-2008 (17:47)   Son Mesaj: 09-24-2008 (17:47)    Cevap: 0    Gösterim: 886  

    09-24-2008

    Hurşit tolon da hastaneye kaldırıldı

    Hurşit tolon da hastaneye kaldırıldı
    Emekli Orgeneral Hurşit Tolon da Hastaneye Kaldırıldı. Tolon'un Tansiyon ve Aşırı Kilo Kaybı Sorunu Olduğu Öğrenildi. Tolon'un Cezaevinde Kaldığı Süre İçinde 12 Kilo Verdiği Öğrenildi.



    Ergenekon Soruşturması kapsamında tutuklanan ve Kandıra Cezaevi'ne konulan emekli Orgeneral Hurşit Tolon (66) da hastaneye kaldırıldı.Tolon’un tansiyon ve aşırı kilo kaybı sorunu olduğu öğrenildi. Tolon'un cezaevinde kaldığı süre içinde 12 kilo verdiği öğrenildi.
    HURŞİT TOLON BÖYLE GÖZALTINA ALINMIŞTI

    Cezaevinde rahatsızlanan emekli Orgeneral Hurşit Tolon Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tolon'un rahatsızlığı ile ilgili açıklama yapılmadı.


    Bu arada, Tolon'un kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesi çevresinde sıkı güvenlik önlemleri alındığı gözlendi.

    SİLAH ARKADAŞINI TOLON KURTARMIŞTI



    Kandıra F Tipi Cezaevi’nde 17 Eylül Çarşamba günü, hipertansiyona bağlı olarak dengesini kaybederek düşen ve beyin kanaması geçiren emekli Orgeneral Şener Eruygur da hastaneye kaldırılmıştı. Orgeneral Şener Eruygur’u, düştüğünü duyan silah ve şimdi de cezaevi arkadaşı emekli Orgeneral Hurşit Tolon’un anında müdahalesi kurtarmıştı. Uyurken düşme sesini duyarak derhal infaz koruma memurlarına haber veren Tolon sayesinde, Eruygur zaman kaybedilmeden hastaneye kaldırılmıştı.




    Hurşit tolon da hastaneye kaldırıldı Yorumları