MUHAKEME.NET FORUMU

Forum içi Arama

Gelişmiş Arama

Üye Girisi

Beni hatirla Üye degilmisiniz? | Sifremi unuttum

Register
Welcome

Filmlerde olur dedigimiz sahnelerden ama gercek - video

Gündemdeki Haberler icinde Filmlerde olur dedigimiz sahnelerden ama gercek - video konusu ; Des Moines Nehri üzerinde devrilen bottaki kadın, çevrede çalışan inşaat işçilerinin yardımı ile kurtuldu. Bir vinçten beline bağlanan halatla azgın ...

MUHAKEME.NET FORUMU > Türkiye ve Dünya Siyaseti > Gündemdeki Haberler » Filmlerde olur dedigimiz sahnelerden ama gercek - video
Connect with Facebook
Published by alptraum
07-03-2009

Des Moines Nehri üzerinde devrilen bottaki kadın, çevrede çalışan inşaat işçilerinin yardımı ile kurtuldu. Bir vinçten beline bağlanan halatla azgın suların üzerinde aşağı sarkıtılan kahraman işçi, elini uzatarak kadını kurtarmayı başardı. Ancak kadın kurtarılırken, fedakarlık yaparak yeleğini kendisine veren kocası hayatını kaybetti. Olayın tanıklardından bir işçi, kadının kocasının bir yere tutunmaya çalıştığını, ama başaramadığını, bu sırada karısına "Can yeleğini giy" diye seslendiğini anlattı.
Muhakeme.net - Filmlerde olur dedigimiz sahnelerden ama gercek - video
Kahraman işçi ise "Sadece beni bağladılar ve suya doğru sarkıttılar ve onu yakaladım. Önemli bir şey değil. Bütün bir ekibin işi" dedi

Kadının kurtarılmasından 25 dakika sonra 60 yaşlarındaki kocasının cesedine ulaşıldı. Hastaneye kaldırılan kadının durumunun iyiye gittiği açıklandı.

Digg this Post!Bookmark Post in TechnoratiGoogle Bookmark this Post!
Hızlı Cevap

Comment

Tags
ama, dedigimiz, filmlerde, gercek, olur, sahnelerden, video

Hızlı Cevap
Random Question

Mesajınız:
Seçenekler

Gündem Haberleri Tools
Stil