| Türkce Pop Bu bölümde yerli pop müziklerini yayinlayabilirsiniz |
Türkce Pop icinde Ferhat Göçer-Biri Bana Gelsin konusu , ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 860
572 Mesajına 869 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 114 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Saçmalama ne olur Çare çok nasıl gidersin İstediğin her şey sanki yok Deger mi dersin? Başkaları bilmez görmez O nasıl bir duygu Al elini kalbime bir koy işte gerçek bu Her yer soğuk hep karanlık Kendi kendime tarifsiz Ayrılmamız çok gereksiz Şimdi uzaktan sebepsiz Biri bana gelsin o da sensin Beni kırmış olsan da İkimiz de aşık, bir tek farkla Benimki senden biraz fazla Her yer soğuk hep karanlık Kendi kendime tarifsiz Ayrılmamız çok gereksiz Şimdi uzaktan sebepsiz Biri bana gelsin o da sensin Beni kırmış olsan da İkimiz de aşık, bir tek farkla Benimki senden biraz fazla Biri bana gelsin o da sensin Beni kırmış olsan da İkimiz de aşık, bir tek farkla Benimki senden biraz fazla |
| | |
| safinaz adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | babasado (08-23-2008) |
| | #2 |
| o bir Paylasımcı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür etti: 39
66 Mesajına 114 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 15 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bana şarkı dinlemek hep malayani gelmiştir bu şarkıyı geçen bir arkadaşım dinle bak bi demişti... Beğendim velhasıl güzel ve anlamlı sözler.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| ferhat, gcerbiri, bana, gelsin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |