| Tanışalım Bu bölüm vasitasi ile tanisabilirsiniz |
Tanışalım icinde Esselam vesselam e aleyke konusu , Arkadaslar ben Muhammed Cihad Sarac Frankfurtta oturuyorum. Eger sorulariniz varsa sorabilirsiniz. Sizlere Almanca,Ingilizce,Fransizca,Italyanca,Arabca yardimci olabilirim. Saygilarimla, kendinize iyi bakin......
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Frankfurt am Main Yaş: 23
Tesekkür etti: 21
13 Mesajına 27 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() Ruh Hali: | Esselam vesselam e aleyke Arkadaslar ben Muhammed Cihad Sarac Frankfurtta oturuyorum. Eger sorulariniz varsa sorabilirsiniz. Sizlere Almanca,Ingilizce,Fransizca,Italyanca,Arabca yardimci olabilirim. Saygilarimla, kendinize iyi bakin... |
| | |
| | #2 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,270
1,136 Mesajına 1,632 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 299 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Ve aleykumselam. Hosgeldin sarax kardesim. Elbetteki kisilerin zamanla sorulari olur ya da soru olmadan cevap yazilir ![]() Yeniden hosgeldin ![]()
__________________ Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim. ![]() |
| | |
| | #3 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Frankfurt am Main Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() Ruh Hali: | Sag ol kardesim hayirlisiyla islami beraberce duyurmaya devam edecegiz |
| | |
| | #4 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 662
645 Mesajına 1,116 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Ve aleykumselam arapça olabilir![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 21
Tesekkür etti: 573
288 Mesajına 433 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 1 Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | aleyküm selam hosgeldiniz öncelikle. ilerde almancadan sorular yoneltebiliriz size hazir olun selametle..
__________________ FARK ETMELI: Ölüm dedigin üc gündür, dün geldi gecti yarin mechuldür, O halde Ömür dedigin 1 gündür o da BUGÜN dür... |
| | |
| | #6 |
Tesekkür etti: 860
573 Mesajına 870 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 114 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aleyküm Selam,Muhammed Cihad hoşgeldiniz ![]() Geliş ama ne geliş,ilk defa bir süper moderatörü karşılıyorum,çok heycanlıyım ![]() |
| | |
| | #7 |
| Co- Admin ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 734
576 Mesajına 1,048 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 173 Tecrübe Puanı: 84 ![]() ![]() ![]() ![]() | hoş geldiniz efendim sefalar getirdiniz...
__________________ ![]() "Rezitiere! Im Namen deines Herrn!" ( 96. Sura) Der Führer 1 eylül 2008 tarihinden önce upload ettiğim Filmlerin partlarının yedekleri elimde olmayan sebeplerden dolayı silinmiştir... Yani Maalesef linkleri yenileme gibi bir şansım yok!.. Anlayışla karşılayacağınıza eminim... Özel mesaj veya msn yoluyla sorulan sorulara cevap verilmeyecektir!!! sorunlarınızı forumumuzdaki uygun bölüme yazınız... ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: Ş.urfa
Tesekkür etti: 371
177 Mesajına 270 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 35 ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Ve Aleyküm Selam Hoş geldiniz
__________________ "Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır." Emeğe saygı için TEŞEKKÜR butonuna basmayı unutmayınız !!! |
| | |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() Ruh Hali: | Arkadaslar cok sag olun ilerde cok iyi arkadaslar olacagiz insallah Allah izin verirse bu siteye cok destek verecegim sizde elinizden geleni yapin ki, Tek hak dini olan Islam dinini heryerde,her dilde duyuralim insallah |
| | |
| | #10 | |||||||||||||||||||||||
Tesekkür etti: 860
573 Mesajına 870 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 114 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| esselam, vesselam, aleyke |