| Tanışalım Bu bölüm vasitasi ile tanisabilirsiniz |
Tanışalım icinde Es-SeLâm konusu , seLamun Alykum öLe gezerken buldum bu forumu hoş gözüküyo dolu dolu bi site elimden geldiğince aranızda bulunmaya çalışıcam bi-iznillah wesseLam...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Nerden: ((ArGun)) Yaş: 20
Tesekkür etti: 0
5 Mesajına 7 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() Ruh Hali: | seLamun Alykum öLe gezerken buldum bu forumu hoş gözüküyo dolu dolu bi site elimden geldiğince aranızda bulunmaya çalışıcam bi-iznillah wesseLam
__________________ HüzünLe titreyen gönLe ince bi âh dokunur, kaLbi kırık oLanın gönLüne ALLAH dokunur |
| | |
| chechengirl adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | yabanGülü (10-05-2008) |
| | #2 |
| o bir Paylasımcı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: !sTaNBuL
Tesekkür etti: 28
40 Mesajına 59 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 9 ![]() ![]() Ruh Hali: | Hoşgeldin çeçengirL , inşallah elinden çok gelir de çok bulunursun .Selametle...
__________________ •●●HiLaLNuRu●●• Kıl beni ey namaz! İkiye bölünsün kalbim ortasından çatlasın kıblenin şakağında. Sevgilinin işaret parmağı değsin yeterki göğsüme. Kıl beni ey namaz! Topla sevdalarımı kırık aynaların çatlaklarından. Ömrüme ilikle seviçlerimi, firûze düşler düşür alnımın şafağına. Kıl beni ey namaz! İnsan kıl beni! Doğru kıl! Duru kıl! Diri kıl beni! İnsan kıl bu bedeni..! ![]() คşк...єzєl๔є ๒เг ๓єгђค๒ค เ๔เ ; ђâlค кเ ๏๔ยг... |
| | |
| | #3 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Nerden: ((ArGun)) Yaş: 20
Tesekkür etti: 0
5 Mesajına 7 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() Ruh Hali: | inşAllah güseL krdeşim ..saoLun..Allah razı oLsun ![]() |
| | |
| | #4 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,270
1,136 Mesajına 1,632 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 299 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Hosgeldiniz sefalar getirdiniz. Zamanla seveceginizi umdugum ailemize hos geldiniz.
__________________ Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim. ![]() |
| | |
| | #5 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: KaDeRiSTaN
Tesekkür etti: 1,016
573 Mesajına 1,078 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 89 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Hoşgeldiniz...eminim benim gibi gidemiyeceksiniz ![]() |
| | |
| | #6 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 662
645 Mesajına 1,116 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | sefalar getirdiniz..gelene kapımız açıktır her zaman![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür etti: 31
11 Mesajına 30 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Aleyküm Selam, Hoş Geldiniz. |
| | |
| | #8 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 860
572 Mesajına 869 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 114 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çeçen-girl hoşgeldin,inşallah bu seferki gelişin olaysız olur ![]() |
| | |
| | #9 |
| Co- Admin ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 734
576 Mesajına 1,048 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 173 Tecrübe Puanı: 84 ![]() ![]() ![]() ![]() | hoş geldiniz...
__________________ ![]() "Rezitiere! Im Namen deines Herrn!" ( 96. Sura) Der Führer 1 eylül 2008 tarihinden önce upload ettiğim Filmlerin partlarının yedekleri elimde olmayan sebeplerden dolayı silinmiştir... Yani Maalesef linkleri yenileme gibi bir şansım yok!.. Anlayışla karşılayacağınıza eminim... Özel mesaj veya msn yoluyla sorulan sorulara cevap verilmeyecektir!!! sorunlarınızı forumumuzdaki uygun bölüme yazınız... ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 |
| o bir Paylasımcı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 16
40 Mesajına 56 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() ![]() | aleyküm selam ...
__________________ Öyle bir şiirim ki uyağımı düzenleyemeyecek kadar yorgun...ve sonundaki üç noktanın ne zaman yitip gideceğini bilmeyecek kadar cahil.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| esselam |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |