MUHAKEME.NET FORUMU > Foruma Giris > Anketler > dostluk testi.....!!!
Anketler Istediginiz Herhangi bir konuyu ister Anket biciminde ister soru seklinde sorabilirsiniz

Cuma gününde saat 15.00 te viyana Stephansplatz da Filistin icin yürüyüs yapilacaktir. Bilmeyenleri haberdar etmeniz rica olunur.

dostluk testi.....!!!

Anketler icinde dostluk testi.....!!! konusu , CANIMDAN ÖTEDİR DOSTUMMMM Gardaştan ötedir dost.Beyni beyninize değer,yüreği yüreğinize.Siz ne hissederseniz o da onu hisseder.Sadece arkadaşlıkla karıştırılmaya…O;yandaştır,siperdaştır ve çoğunlukla ön safınızda mücadele eder.Hep sizi savunur ve düşünür.Hatalarınız onun hatasıdır,kendini suçlu ...

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 03-21-2008, 20:23   #1
O artık bizden

beyza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etti: 665
649 Mesajına 1,132 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 96 beyza has a brilliant future
beyza has a brilliant futurebeyza has a brilliant futurebeyza has a brilliant futurebeyza has a brilliant futurebeyza has a brilliant futurebeyza has a brilliant futurebeyza has a brilliant futurebeyza has a brilliant futurebeyza has a brilliant futurebeyza has a brilliant futurebeyza has a brilliant futurebeyza has a brilliant futurebeyza has a brilliant futurebeyza has a brilliant future

Ruh Hali:
dostluk testi.....!!!

CANIMDAN ÖTEDİR DOSTUMMMM

Gardaştan ötedir dost.Beyni beyninize değer,yüreği yüreğinize.Siz ne hissederseniz o da onu hisseder.Sadece arkadaşlıkla karıştırılmaya…O;yandaştır,siperdaştır ve çoğunlukla ön safınızda mücadele eder.Hep sizi savunur ve düşünür.Hatalarınız onun hatasıdır,kendini suçlu hisseder uyarmadığı için. Sevaplarınız onun sevabıdır,sizi sevk etmiştir iyiliğe… konuştukça, paylaştıkça…denizin dibine değdiğinizi hissedersiniz onunla.Anlatılmaz yaşanır bir devlettir.Hem de en derininden…

SORULAR:

1-Dostunuz sizinle dışarıda buluşacaktı ama buluşacağı saat gelmesine rağmen ortalarda yok….
a)Gelinceye kadar beklerim
b)Eve gider haber beklerim
c)Bundan sonra bende onu bekleteceğim

2-Dostunuz üzerinizdeki kazağı çok beğendi…
a)Yenisini alırım
b)Aldığım yeri söylerim
c)Ona hediye ederim
3-Dostunuz işsiz kaldı…
a)Çok üzülürüm
b)Ona iş ararım
c)Bulduğum ilanları veririm

4-Dostunuzun çok acil paraya ihtiyacı var…
a)Bulur veririm
b)Bulmaya çalışırım
c)Bende varsa veririm

5-Kar yağıyorve sizin ellerinizde eldiven var.Dostunuzun elleride çok üşüyor…
a)Tekini ona veirim
b)Eldivenci ararım
c)Eldivenlerimi ona veririm

6-Dostunuz çok gergin,önemli bir görüşmesi varmış ve size durup dururken kızmaya başladı…
a)Kızmaya hakkı yok
b)Mazur görürüm
c)Nedenini sorarım

7-Dostunuz ile fikirleriniz ters düşmeye başladı…
a)Saygıyla karşılarım
b)Nedenini araştırırım
c)Çok kızarım

8-Dostunuzun hakkınızda olumsuz konuştuğunu söylediler…
a)O öyle konuşmaz
b)Sorarım ben ona
c)Ne söylese kabulümdür

9-Dostunuz toplumsal bir suç işledi…
a)Onu dışlarım
b)her türlü desteklerim
c)Hatanın mahiyeti önemli

10-Dostunuzun düşmanı olan kişi sizinle yakılık kurmaya çalışıyor…
a)Kesinlikle kabul etmem
b)Bir denerim
c)Bana bir şey yapmadı ki

PUAN TABLOSU
A B C
1) 1 2 3
2) 2 3 1
3) 3 1 2
4) 1 2 3
5) 2 3 1
6) 3 1 2
7) 1 2 3
8) 2 3 1
9) 3 1 2
10) 1 2 3

DEĞERLENDİRME

16 PUAN VE ALTI
Dostluk sizde tecelli etmiş.Dostluk dendiğinde akla siz geliyorsunuz.İnsanın arayıpta bulamadığı dost sizsiniz Bu nedenle çevrenizdekiler kıymetinizi bilmeliler.Ama tabi bu kadar övdük diye havaya girmeyin.Her insanın hataları olabilir.Siz her şeye rağmen dikkatli olun ve insanlara dost olmaya devam edin…

17-23 PUAN

Dost sayısının çok fazla olmasına imkan yoktur.Karşılıklı alış veriş,ilgi ve süreklilik ister.Eğer sürekli beslenmiyorsa dostluk;eski sıfatını almaya hak kazanır yada arkadaş kavramına dönüşür.Dostluk dil gibi yaşayan bir kavramdır.Geliştirilmez ve yaşanma is yok olmaya unutulmaya yüz tutar.Yüzde yüz fedakarlık isteyen dostluk karşılıklı olduğu müddetçe iktidarını sağlamlaştırır.Dostunuz az olsun ama öz olsun.İyi gün dostlarına fazla aldanmayın,malum dost kara günde belli olur.

24 PUAN VE ÜSTÜ

Araya bencilliğin girdiği bir dostluktan söz etmek pek mümkün değildir.Zor zanaattir dost olmak.Hatalarını görmemeli ve sıkıntılı anlarında yanında olmalısınız.Sizden önce o gelmeli ve sadece iyiliğini düşünmelisiniz.Dostunuzun dostunu dost,düşmanını düşman bilmelisiniz.Öyle bedavadan dostluk yok,fedakarlık yapmayı öğrenmelisiniz.Her an yanınızda olan bir dost istiyorsanız önce siz iyi bir dost olmalısınız.

beyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
4 adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür eden beyza kişi:
•●FühreR●• (03-22-2008), BeKKe (10-15-2008), N u M a N (03-22-2008), Özİ$$ (03-21-2008)
Alt 03-21-2008, 20:55   #2
O artık bizden

Özİ$$ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etti: 164
147 Mesajına 238 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 33 Özİ$$ will become famous soon enoughÖzİ$$ will become famous soon enoughÖzİ$$ will become famous soon enough

Ruh Hali:
puanım 23
Alıntı:
Dost sayısının çok fazla olmasına imkan yoktur.Karşılıklı alış veriş,ilgi ve süreklilik ister.Eğer sürekli beslenmiyorsa dostluk;eski sıfatını almaya hak kazanır yada arkadaş kavramına dönüşür.Dostluk dil gibi yaşayan bir kavramdır.Geliştirilmez ve yaşanma is yok olmaya unutulmaya yüz tutar.Yüzde yüz fedakarlık isteyen dostluk karşılıklı olduğu müddetçe iktidarını sağlamlaştırır.Dostunuz az olsun ama öz olsun.İyi gün dostlarına fazla aldanmayın,malum dost kara günde belli olur.
............

Ne hayal, ne kuruntu hakikat istiyorum.
Hakikat, hakikat, hakikat istiyorum!..
Özİ$$ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-22-2008, 00:29   #3
O artık bizden

N u M a N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etti: 425
194 Mesajına 337 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 34 N u M a N will become famous soon enoughN u M a N will become famous soon enough

14 puan hendimi bi garip hissettim umarım hep bu yolda giderim

way be ben neymişim be abi :D:D:D

Hazreti Ali (k.v.)

N u M a N isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-22-2008, 00:34   #4
O artık bizden

safinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etti: 927
609 Mesajına 940 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 122 safinaz has a brilliant future
safinaz has a brilliant futuresafinaz has a brilliant futuresafinaz has a brilliant futuresafinaz has a brilliant futuresafinaz has a brilliant futuresafinaz has a brilliant futuresafinaz has a brilliant futuresafinaz has a brilliant futuresafinaz has a brilliant futuresafinaz has a brilliant futuresafinaz has a brilliant futuresafinaz has a brilliant future

1 puan vay be ben neymişim.
safinaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-26-2008, 00:59   #5
Artık buranın yerlisi

Tesekkür etti: 70
55 Mesajına 70 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 19 xyzt will become famous soon enoughxyzt will become famous soon enough

Dost dost diye nicesine sarıldım
Benim sadık yarim karatopraktır
Beyhude dolandım, boşa yoruldum
Benim sadık yarim karatopraktır! ...

bi ara bu testi yaparız inşallah
xyzt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-26-2008, 01:36   #6
O artık bizden

el_feta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etti: 246
196 Mesajına 294 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 41 el_feta will become famous soon enoughel_feta will become famous soon enoughel_feta will become famous soon enough

Ruh Hali:
: ) (hayli tuhafından)...
allah dost!larınızı eksik etmesin efendim.. ne diyem...
el_feta isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Tags
dostluk, testi___

Thread Tags
dostluk testlerı dostluk testı dostluk için testler gerçek dostluk testi dostluk testleri dostluk testi

Seçenekler
Stil