Egitim&Ögretim Download icinde Dinleyerek Okuma Yazma Öğreniyorum (6-7 Yaş Okuma Yazma Eğitimi) konusu , Dinleyerek Okuma Yazma Öğreniyorum (6-7 Yaş Okuma Yazma Eğitimi) Uzman pedagoglarca hazırlanmış bu Cd’de çocukların okuma yazma eğitimini tamamlaması ve geliştirmesi için hazırlanmış MP3 ler yer almaktadır. Müzikler ve güzel ...
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,332
1,214 Mesajına 1,751 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 315 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Dinleyerek Okuma Yazma Öğreniyorum (6-7 Yaş Okuma Yazma Eğitimi) ![]() Dinleyerek Okuma Yazma Öğreniyorum (6-7 Yaş Okuma Yazma Eğitimi) Uzman pedagoglarca hazırlanmış bu Cd’de çocukların okuma yazma eğitimini tamamlaması ve geliştirmesi için hazırlanmış MP3 ler yer almaktadır. Müzikler ve güzel seslerle süslenmiş bu cd yi dinlerken çocuğunuz asla sıkılmayacak. 47 mp3 dosyasından oluşmuş bu sette okuma yazma eğitiminin tüm evreleri özetlenmiş ve çocuğunuzun anlayacağı düzeye indirgenmiştir. Ayrıca çocuğunuzun dinleme eğitimi için bulunmaz bir kaynaktır. Parçaları çocuğunuza sırasıyla dinletmeniz gerekmektedir. alıntıdır
__________________ Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim. ![]() |
| |
| alptraum adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | selametle (07-05-2008) |
| Bookmarks |
| Tags |
| dinleyerek, okuma, yazma, reniyorum, eitimi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |