| Siirler Begendiginiz diger sahislara ait siirleri burada yayinlayabilirsiniz |
Siirler icinde Dayan Yalnızlığım konusu , Karla karışık yağar hüzün Üstüm başım hep uzun kollu Benden iyi bilirsin Anlatmama lüzum var mı ? Gözlerim senden sonra Hep parçalı bulutlu Sen de baksan görürsün Bakmaya yüzün var ...
![]() |
| | Deneme Tools | Stil |
| | #1 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,234
484 Mesajına 668 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 62 Tecrübe Puanı: 111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dayan Yalnızlığım ![]() Karla karışık yağar hüzün Üstüm başım hep uzun kollu Benden iyi bilirsin Anlatmama lüzum var mı ? ![]() Gözlerim senden sonra Hep parçalı bulutlu Sen de baksan görürsün Bakmaya yüzün var mı ? Mutlu muyduk ki ? Sade Nefes Aldık Bıktım Artık Uzatma, Yaslan Bana Ağla Kal yanımda böyle sonbahar gelince Soysuzlar içinde kalma yalnızlığım ![]() Bak yenildik işte Zamanı gelince kalkarız belki de Dayan yalnızlığım ![]() Uzun yola gitmeden İki koltuk ayırttım Seninkisi cam kenarı Sormana lüzum var mı ? Farkı Yok ki Geçmişten İlk kez Görmüş Değilsin Hiç Kuraya Girmeden Hep Kısa Çöpü Çekmişsin.. Dayan Yalnızlığım.. |
| | |
| yabanGülü adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | beyza (06-27-2008) |
| | #1 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 665
649 Mesajına 1,130 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 96 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Gözlerim senden sonra Hep parçalı bulutlu Sen de baksan görürsün Bakmaya yüzün var mı ? Farkı Yok ki Geçmişten İlk kez Görmüş Değilsin Hiç Kuraya Girmeden Hep Kısa Çöpü Çekmişsin.. yüreğine sağlık... |
| | |
| beyza adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | yabanGülü (06-28-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| dayan, yalnzlm |
| Deneme Tools | |
| Stil | |
| |